Miért nem hisznek itt az emberek olyanoknak, akik tapasztalatból irnak?
Figyelt kérdés
Miért hiszi itt a legtöbb nö azt ,hogy ö milyen okos ,ügyes,szuper,öt nem csalja meg senki sem mert ö pótolhatatlan, és ha valaki mást ir akkor lehurrogják?2009. jan. 17. 17:43
1/20 anonim válasza:
Ümm... elég egysíkúak ezek a tapasztalatok. Tapasztalat akkor lehetne, ha egy nő az összes létező férfival lett volna, és mind mind megcsalta volna. Általános tapasztalat,sőt tény, hogy minden 5. nő mellrákos lesz. Én lehet, hogy mégis elkerüm, mert mindent megteszek a megelőzés érdekében...Általános tapasztalat, hogy az össze szőke nő hülye. Én ismerek egyetlen egyet aki nem az. A többi szőke ismerősöm amúgy tényleg hülye.
Ez nem egy konstans tény, az élet nemcsak fekete és fehér. Akinek az ...hát annak rossz lehet.
2/20 anonim válasza:
mert naivak és nem viselik el, ha valaki elmondja nekik, hogy a világ nem olyan, amilyennek ők a kis optimizmusukkal elképzelik
3/20 A kérdező kommentje:
Az elsönek üzenem.Én ugy értetem a tapasztalatott ,hogy láttam a saját szememel.érted?
2009. jan. 17. 17:54
4/20 anonim válasza:
Nagggyon érdekelne, hogy a kérdező milyen nemű?
5/20 A kérdező kommentje:
A nejemmel együtt vagyunk a gép elött.Csak meglepötünk ,hogy itt milyen magabiztos emberek vannak!Ja és azért irom ,mert nem hisznek az olyanak aki látta a saját szemével
2009. jan. 17. 17:58
6/20 anonim válasza:
Látta a saját szemével? Mit látott a saját szemével? Hogy a világ összes pasija megcsalja a nőjét? Ja, hogy téged megcsalt a nejed, vagy te őt, és ezért CSAKIS ezért el kéne hinnem, hogy én is félremegyek, vagy majd engem is megcsalnak.??? Na de ilyet... nehari, de nekem a te tapasztalatodnál kicsit több bizonyítékra van szükségem.
7/20 A kérdező kommentje:
Ja meg a munkahelyen is a wcben dugnak fére a férfiak,ezt tudom hallottam ,láttam.
2009. jan. 17. 18:04
8/20 anonim válasza:
Az én feleségemet is láttad ott?
9/20 A kérdező kommentje:
Figyelj te h@ülye vagy bocsi!Nem érted!Én azókról beszélek akiket ismerek,vagy a párom ismer kollégák stb..Te férfi vagy?
2009. jan. 17. 18:08
10/20 anonim válasza:
Nah szóval az a hülye aki mondja, vagy hogy is mondta Forrest Gump. Akkor viszont a kérdésedet máshogy tedd fel. Azt kérdezted, hogy itt miért nem hisznek a tapasztalatból íróknak. Hol itt? Ezen az oldalon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!