Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Nem értem, mit szeretnétek...

Nem értem, mit szeretnétek ennyi kérdéssel?

Figyelt kérdés
Nem bántásként írom,de nagyon sok olyan kérdés található itt,amire Ti magatok is tudjátok a pontos választ!Miért lenne ciki,ha még 14 évesen egy "pasid" volt.Miért lenne baj,ha 17 évesen még nem feküdtél le senkivel?Miért ne eshetnél teherbe,ha nem védekeztetek?..és még sorolhatnám..Ez mind-mind olyan kérdés,ami EGYÉRTELMŰ! Még egyszer nem bántás,de egyszerűen nem értem!
2009. jan. 15. 18:48
 1/6 anonim válasza:
100%

Igazad van,de te miért tetted fel ezt a kérdést?:-)

Hisz te is tudod a választ...

2009. jan. 15. 18:53
 2/6 A kérdező kommentje:

Kedves előttem szóló!:)

Nem,nem tudom,ezért is kérdezném!

2009. jan. 15. 18:54
 3/6 anonim válasza:
100%

Előtted szóló vagyok :-D

Hát, igazából ha a terhességről van szó, megrémülnek,és hirtelen csak ide, idegenekhez tudnak fordulni.okan nem tudják ezeket megbeszélni senkvel,vagy egyszerűen poénból beirogatják... Persze,van aki tényleg komolyan kérdezi,és vannak értelmes kérdések is. Van olyan kérdés,ami 100-szer elhangzott,de a kérdező újabb válaszokat vár.

Ahogy modod,Pk maguk is tudják rá a helyes választ, csak rá kell jönni,ami mondjuk egy pánikba esett tinédzsernek nem mindig megy.:-)

2009. jan. 15. 18:57
 4/6 anonim válasza:
100%
ez az oldal azért van, hogy név nélkül tehessünk fel kérdéseket és név nélkül válaszolhassanak rá, és lehet h vki azért kérdi meg amellett h tudja rá a választ h biztosra menjen...
2009. jan. 15. 18:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Minenkinek a maga baja a legfontosabb, nem kiváncsi a " 2 héttel ezelött feltett kérdésre " adott válaszokra akkor akarja megtudni, mikor megkérdezi, ez ilyen dolog :D Te most erre szeretnél választ kapni pedig ilyen kérdés is elhangzott már jo sokszor!!
2009. jan. 15. 19:11
 6/6 bumbi02 ***** válasza:
itt irjátok h azér van ez az oldal h kérdezzenek.. de egyetértek a kérdezővel... félreértelmezik sokan azt h ez azér van h kérdezzenek... vannak olyan hülye kérdések hogy csak nevetni tudok rajtuk... amikor azt kérdezik meg hogy meik fiut válassza a kettő közül? nehogymár ezt mi döntsük el... meg hogy mit fözzön vacsorára? tehát van igazság alapja a kérdezőnek...
2009. dec. 1. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!