Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért törölhették a kérdésemet?

Miért törölhették a kérdésemet?

Figyelt kérdés

Nemrég feltettem egy senkit sem sértő kérdést itt a gyik-n, igaz nem latin betűsen megírva, hanem rovásírással. Arra hivatkozva törölték a kérdésemet, hogy az szembement a szabályzattal, amit háromszor is átolvastam, sehol sem szerepelt benne az, hogy csak a latin betűs írás engedélyezett, a rovásírás és másfajta írások azonban tiltva vannak. A szabályzat mégis melyik pontjával mentem szemben?

Írtam nekik levelet is, várom a válaszukat, de ti mit gondoltok?

jan. 5. 09:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Sok minden nincs a szabályzatban, mert képtelenség a világ összes körülményét számításba venni és írásba foglalni. Ott a klasszikus példa: attól, hogy a mikróra nincs ráírva hogy tilos macskát szárítani benne, még nem rakod bele. Lesz pár hülye ettől függetlenül is, aki majd megpróbálja és utána levonja a tanulságait. Olyan is lesz, aki majd azért vergődik, hogy neki erről nem szóltak, és még ő háborodik fel.

5000 oldalas ÁSZF-et is lehetne gyártani, és akkor sorban bemásolod a magyar törvényeket, a magyar helyesírás szabályait, az internetes etikettet és mindent, nehogy valaki kiskaput találjon, hogy az nem volt leírva.

jan. 5. 12:42
 12/14 A kérdező kommentje:
#11: Oké, ezt megértem, de akkor ne arra hivatkozva töröljék a kérdéseket, hogy szembe ment a szabályzattal. Nekem nem a törléssel volt problémám, hanem azzal, hogy a szabályzatra hivatkozva törölték, és a szabályzatra hivatkozva fenyegettek meg a kitiltással, ha rendszeresek lesznek a "szabályszegéseim", és nem arra hivatkozva, hogy latin betűs írással rendelkező kérdéseket akarnak.
jan. 5. 13:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi is volt az elképzelésed?

Majd mi fordítgassuk le hogy mit is akarsz kérdezni azért mert neked most épp olyan kettyód van hogy rovásírással támadt kedved írogatni?

Semmi okod meglepődni ha ezért törölték a kérdésed....meg is érdemelted.

jan. 5. 14:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne ezen kattogj, fogadd el hogy így történt.

Ők az üzemeltetők, bármire hivatkozhatnak, ők hozzák a szabályokat.

Ez van, el kell fogadni, nem az indoklásukon rágódni....

jan. 5. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!