Törölték már kérdésed/válaszod úgy, hogy szerinted nem volt benne semmi szabálytalan, és csak "óvatosságból" törölhették?
Tehát akinek már törölték kérdését/válaszát, volt már olyan érzésetek, hogy igazából nem volt szabályellenes (tehát se trollkodás, se hirdetés, se kérés, se trágárkodás/veszekedés, se semmi egyéb törvényellenes vagy olyan tartalom ami nem írható le, stb.), és mégis törölve lett, és azt gyanítjátok, hogy mindössze azért került törlésre, mert valaki érzelmi alapon jelentette, a moderátor pedig amolyan biztos ami biztos alapon, elővigyázatosságból inkább törölte? Jártatok már így?
Ha igen, milyen téma volt (nem kell szó szerint), és kérdés esetén mivel lett indokolva?
Igen.
Azt kérdeztem, hogy xy filmhez van-e magyar szinkron vagy felirat. Semmi olyasmit hogy honnan lehetne letölteni, vagy hasonló.
Igen, nekem is.
A moderátor félreértette, és azt hitte, hogy a keresztény vallásnak akarok ártani.
Ellenkező esetben (mikor tényleg minősíthetetlen rágalmazás volt, de ateistát támadtak) azt mondták, hogy ez véleményszabadság, és nem törölték.
Ja, bocs', már írtam máshol:
felvetett valaki egyszer egy olyan kérdést itt, ahol felnőttek szoptatásáról volt szó.
Elég részletesen kitárgyalták, de semmi oda nem illő nem volt benne.
Egy idő után törölték ezt is.
Hogy miért, az jó kérdés. Szerintem pont a te kategóriád: kényes téma. Nem nagyon lehetett más oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!