Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Vajon hány embert uldoztek el...

Vajon hány embert uldoztek el az incelek a kategóriából a retardált ismétlődő kérdéseikkel?

Figyelt kérdés

Mivel úgy tűnik az adminok jó bisznisznek látják ezeket a kérdéseket,annak ellenére hogy több ponton sertik a szabalyzatot (ismétlődes,gyulolkodes,uszitas), megkérdezném, mielőtt elhagyom végleg ezt a kategóriát (igen,dramatic exit szitu), hogy vajon hány ember gondolhatta ugyanugy, hogy nem fogja naphosszat az "ennyi penzem van, kaphatók nőt?"

"A nők miért csak a magas/vekony/pénzes/nagy farkú chadekre buknak?" És tarsai kerdeseket olvasgatni?

TÉNYLEG megéri az adminoknak ezeket a szarsagokat kiengedni, akkor is ha néha nemi erőszakkal fenyegetesig fajul, azért hogy meglegyen a napi kattintas?

Tényleg nem baj, hogy az eddig sem magas színvonalú oldal lassan egy debilekkel teli gyulolkodo közeg lesz?

jan. 3. 09:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, itt valóban veled van a gond, nem hiszem el, hogy nem veszed észre. Én is kaptam már perverz privát üzeneteket, vagy olvastam nekem nem tetsző dolgokat, pedig még nő sem vagyok, és nem is a szexualitás kategóriában válaszolok leggyakrabban. És mit kezdtem ezekkel? Lesz*rtam, ennyire egyszerű.
jan. 4. 11:02
 22/24 anonim ***** válasza:

Maga az incel szó használata is degradáló. Tudod te egyáltalán mit jelent?

Te sem vagy jobb. Pökhendi snowflake.

jan. 4. 23:32
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azért vagyok itt, mert mindenből lehet tanulni. Még a gyűlölködésből is.

De nem vagyok függő. Csak néha idenézek, néha véleményt írok, ennyi.

tegnapelőtt 06:45
 24/24 anonim válasza:

Én is szoktam inceles kérdéseket kiírni de leginkább a gyerekkori traumáim miatt, pedig nem is vagyok incel a valóságban. Viszont valahol ki kell engedni a feszkót okozó gondolatokat , ideig óráig megnyugtat, sőt felvidít is. Ha az ismerőseimnek mondanám el a gondolataim lehet őrültnek tartanának :)

Jó, hogy van egy ilyen oldal amely támaszt nyújt a mentális próblémákkal küszködőknek, közösségi szellemet nyújt nekik, lehet nélküle sokan feldobták volna már.

Én szeretem az adminokat amiért ennyire elnézőek, nyitottak és szintenminden kérdést engednek. Mások attitűdje szerint a mentális problémákkal küszködőket nem kell meghallni, minél jobban izolálni kell őket. Pedig ők is a társadalom részei, a társadalmi igazságtalanság őket jobban érintette, több rossz tapasztalat érte őket ezért nekik rosszabb, nehezebb. Támogatni kell őket. Ennnyi.

tegnap 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!