Vajon hány embert uldoztek el az incelek a kategóriából a retardált ismétlődő kérdéseikkel?
Mivel úgy tűnik az adminok jó bisznisznek látják ezeket a kérdéseket,annak ellenére hogy több ponton sertik a szabalyzatot (ismétlődes,gyulolkodes,uszitas), megkérdezném, mielőtt elhagyom végleg ezt a kategóriát (igen,dramatic exit szitu), hogy vajon hány ember gondolhatta ugyanugy, hogy nem fogja naphosszat az "ennyi penzem van, kaphatók nőt?"
"A nők miért csak a magas/vekony/pénzes/nagy farkú chadekre buknak?" És tarsai kerdeseket olvasgatni?
TÉNYLEG megéri az adminoknak ezeket a szarsagokat kiengedni, akkor is ha néha nemi erőszakkal fenyegetesig fajul, azért hogy meglegyen a napi kattintas?
Tényleg nem baj, hogy az eddig sem magas színvonalú oldal lassan egy debilekkel teli gyulolkodo közeg lesz?
Maga az incel szó használata is degradáló. Tudod te egyáltalán mit jelent?
Te sem vagy jobb. Pökhendi snowflake.
Én csak azért vagyok itt, mert mindenből lehet tanulni. Még a gyűlölködésből is.
De nem vagyok függő. Csak néha idenézek, néha véleményt írok, ennyi.
Én is szoktam inceles kérdéseket kiírni de leginkább a gyerekkori traumáim miatt, pedig nem is vagyok incel a valóságban. Viszont valahol ki kell engedni a feszkót okozó gondolatokat , ideig óráig megnyugtat, sőt felvidít is. Ha az ismerőseimnek mondanám el a gondolataim lehet őrültnek tartanának :)
Jó, hogy van egy ilyen oldal amely támaszt nyújt a mentális próblémákkal küszködőknek, közösségi szellemet nyújt nekik, lehet nélküle sokan feldobták volna már.
Én szeretem az adminokat amiért ennyire elnézőek, nyitottak és szintenminden kérdést engednek. Mások attitűdje szerint a mentális problémákkal küszködőket nem kell meghallni, minél jobban izolálni kell őket. Pedig ők is a társadalom részei, a társadalmi igazságtalanság őket jobban érintette, több rossz tapasztalat érte őket ezért nekik rosszabb, nehezebb. Támogatni kell őket. Ennnyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!