Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Vajon hány embert uldoztek el...

Vajon hány embert uldoztek el az incelek a kategóriából a retardált ismétlődő kérdéseikkel?

Figyelt kérdés

Mivel úgy tűnik az adminok jó bisznisznek látják ezeket a kérdéseket,annak ellenére hogy több ponton sertik a szabalyzatot (ismétlődes,gyulolkodes,uszitas), megkérdezném, mielőtt elhagyom végleg ezt a kategóriát (igen,dramatic exit szitu), hogy vajon hány ember gondolhatta ugyanugy, hogy nem fogja naphosszat az "ennyi penzem van, kaphatók nőt?"

"A nők miért csak a magas/vekony/pénzes/nagy farkú chadekre buknak?" És tarsai kerdeseket olvasgatni?

TÉNYLEG megéri az adminoknak ezeket a szarsagokat kiengedni, akkor is ha néha nemi erőszakkal fenyegetesig fajul, azért hogy meglegyen a napi kattintas?

Tényleg nem baj, hogy az eddig sem magas színvonalú oldal lassan egy debilekkel teli gyulolkodo közeg lesz?

tegnapelőtt 09:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
73%

"Tényleg nem baj, hogy az eddig sem magas színvonalú oldal lassan egy debilekkel teli gyulolkodo közeg lesz?"

Szerintem semmit nem romlott az elmúlt 5 évben. Az induláshoz képest persze a béka feneke alatt vagyunk, de régóta stagnál.

Sokan elmentek. Az maradt itt, akinek valamiért függőséggé vált az oldal.

tegnapelőtt 09:52
 2/23 anonim válasza:
84%

Szerintem nulla.

Nincs akkora jelentősége az inceleknek, hogy bárkit bárhova el tudjanak üldőzni. Max megunták az emberek a kategóriát, annyira szánalmas lett.

tegnapelőtt 09:53
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát meg lehet unni az biztos. De szerintem inkább magát a gyk-t exitelte aki akarta.
tegnapelőtt 09:55
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Én a szexualitást pl évek óta kerülöm a perverzek miatt. Inkább undorító, mint érdekes. Az emberek kategóriát meg a sok érfelvágós szenvedő miatt. Mindegyik topiknak meg van a maga közönsége.
tegnapelőtt 09:58
 5/23 anonim válasza:
0%

Viszlát, nem fogsz hiányozni, bár fogadom, holnap megint kiírsz egy fèrfigyülölő kérdést.

Jelentve, provokàlàs miatt.

30 F incel

tegnapelőtt 10:00
 6/23 A kérdező kommentje:
5# az kemény 🤣 ne izgulj tudom hogy ez a kérdés torolve lesz,ti pedig vidaman gyulolkodhettek a nőkre mert ez hoz pénzt a konyhára 🤣
tegnapelőtt 10:01
 7/23 anonim válasza:
63%
Szerintem ezek nem annyira gáz kérdések, hogy tilos lenne kiírni. Szerencsére gyűlölködést, fenyegetést priviben nem kaptam, nagyon durva dolgokat pedig nyilvánosan nem láttam még. Jelen helyzetben te vagy a gyűlölködő.
tegnapelőtt 10:08
 8/23 A kérdező kommentje:
7# akkor nem olvasgatod eleget a kategóriat ha nem látod sokszor hova futnak ki. Erre nem tudok mit mondani. Nem zavar ha jelen esetben én vagyok gyűlölködő. Minden hatást ellenhatas követ
tegnapelőtt 10:12
 9/23 A kérdező kommentje:
Közben át lett rakva a kérdésem,de eredetileg a felnőtt párkapcsolatokban volt
tegnapelőtt 10:15
 10/23 anonim ***** válasza:

9, de nem töröltèk. Ez érdekes.

Van egyébként értelme teátrálisan távozni? Ha unod őket, akkor keresel másik topikot, vagy másik platformot. Elmenni nem fognak, kirakni meg nem lehet őket. Minden tiltás után újra regisztrálnak. De, ha holnap eltűnnének, szerintem akkor se tudna felállni az oldal. Kialakult a tőrzsközönség, akinek arra van igénye, amit az oldal nyújtani tud.

Az admint meg az se érdekelné, ha gasztronómiai rovatot nyitnánk, mert neki csak az aktivitás kell. Igaza is van ebben. Mit szóljon bele? Amit jelentenek, jellemzően törli, aztán annyi.

tegnapelőtt 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!