Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bnőm pasija retardált-nak nevezte bnőm. Szerintem szakítson, vagy ne?
Figyelt kérdés
Nagyon összevesztek, így talán még sose, és épp rossz passzban volt a palija. Na dehát akkor is. Ez nagyon bunkó. Mondtam neki dobja ki.
Nálatok fajult eddig ilyesmi? Mit tennétek?
2022. okt. 13. 16:25
1/25 anonim válasza:
Szerintem ne hallgasson az okoskodó barátnőjére. Majd eldönti ő magának, hogy mit akar az életével kezdeni. Ne pofázz bele.
2/25 A kérdező kommentje:
Bnőm szerint ilyenek a mai fiúk, nem kell véresen komolyan venni mert nem gondolják komolyan.
2022. okt. 13. 16:31
3/25 anonim válasza:
Nem ilyenek, csak ő ilyen paraszttal van. Élvezze akkor.
4/25 anonim válasza:
Én szakítanék a pasival, de ez a barátnő döntése kell, hogy legyen.
5/25 A kérdező kommentje:
Mondom én, hogy nekem van igazam. De majd még győzködöm.
2022. okt. 13. 16:35
6/25 anonim válasza:
Te az emberek elé tárod a történet egyik felét. :)
7/25 A kérdező kommentje:
Mire gonolsz? Hogy a bnő megérdemelte, mert előtte ő mondta biztos a fiúnak, hogy köcsög?😃
2022. okt. 13. 16:39
9/25 anonim válasza:
Arra gondolok, hogy valami miatt megkapta a barátnőd azt a jelzőt. Továbbá arra is gondolok, ha ő nem is feltétlenül retardált, te biztosan az vagy. :) Miért nem törődsz te a saját dolgoddal és párkapcsolatoddal? Nincs?
10/25 anonim válasza:
Azonnal szakítson. Aki ilyet mond, az nem tiszteli a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!