Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bnőm pasija retardált-nak nevezte bnőm. Szerintem szakítson, vagy ne?
Figyelt kérdés
Nagyon összevesztek, így talán még sose, és épp rossz passzban volt a palija. Na dehát akkor is. Ez nagyon bunkó. Mondtam neki dobja ki.
Nálatok fajult eddig ilyesmi? Mit tennétek?
2022. okt. 13. 16:25
11/25 anonim válasza:
#9 hú igazad van. biztosan nagyon retardált lehet az, aki nem akarja, hogy a barátnőjét tönkrevágja egy toxikus köcsög, aki semmibe veszi
12/25 anonim válasza:
amúgy felvetődik a másik kérdés is...
Mivan ha tényleg Retardált?
13/25 anonim válasza:
És valóban retardált a barátnőd?
14/25 anonim válasza:
Valószínűleg a történet mind a három szereplője az. Meg itt még 1-2 válaszoló is.
15/25 A kérdező kommentje:
9, szóval kijelented a semmiből, hogy retard vagyok, de azért számítsuk be a válaszaidat a megfontolandók közé😂 Aztán már azt is mondod, hogy mind a 3 személy tiszta hülye. És ezt is mire fel?
Kímélj meg légyszi.
2022. okt. 13. 17:13
16/25 anonim válasza:
1. az ő dolga
2. az ő dolga
3. te ne szólj bele
17/25 A kérdező kommentje:
Nem retard, dehogy. Értékes nő. A palija hibbant, de ezt már mondtam neki. Elég szabadszájú. Bsznám ki mint macskát....
2022. okt. 13. 17:18
18/25 A kérdező kommentje:
Nyilván semmibe veszi és nem tiszteli eléggé aki ilyet mond. Ehhez nem kell sok ész.
2022. okt. 13. 17:19
19/25 anonim válasza:
17:13 -> Nem az én válaszaim kell megfontolnod. Eleve azon gondolkozz el, hogy te miért szólsz bele ilyen szinten, hogy majd te meggyőzöd, hogy szakítson? Majd szakít, ha akar. Mi közöd hozzá? Te örülnél, ha beledumálna valaki a kapcsolatodba?
20/25 A kérdező kommentje:
Mi közöm hozzá? Csak annyi, hogy ha összevesznek akkor én hallgatom már megint, hogy így meg úgy.
2022. okt. 13. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!