Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Volt itt ilyen mikor üzenetet...

Volt itt ilyen mikor üzenetet akartatok írni valakinek? A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!

Figyelt kérdés
Ma még beszéltünk délelőtt most meg nem tudok írni neki.. :(
dec. 29. 13:23
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10es: nincs meg.. :( 😞
dec. 30. 17:24
 12/18 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy új üzenetként tudtam neki írni..az hogy lehet? Még nem írt vissza. Most akkor nem szűnt meg mégsem a fiókja? Így hogy elvileg írni lehetett neki.
dec. 30. 18:06
 13/18 anonim ***** válasza:
71%
Ha újra tudsz neki írni, akkor valószínűleg 24 órás tiltást kapott szabályszegésért.
dec. 30. 19:25
 14/18 anonim ***** válasza:
55%
Szoktak ok nélkül tiltani embereket, valószínűleg erről van szó.
dec. 31. 10:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Na mi lett? Válaszolt az új üzenetként küldöttre?
jan. 1. 08:57
 16/18 anonim ***** válasza:

Én nem tudom ilyet lehet-e, de a moderátoroknak írnék egy emailt, hogy csevegtél xy felhasználóval és sajnos nem tudjátok folytatni a csevelyt, mert letiltották a profilját. Ebből kiindulva érdeklődnél, hogy továbbítanák-e neki az üzenetedet az ő emailcímére, hogy ha szeretné fenntartani a kapcsolatot, írhasson neked. Ők látják, hogy melyik felhasználóhoz melyik email tartozik, de ne tudom ezt a kérest teljesíthetik-e, de egy próbát nem ér.

Esetleg egy kérdést kiírhatsz az ismerkedés kategóriába, felhasználónevet nem írva, csak nagy vonalakban leírva hogy melyik kérdés alatt futottatok össze és mennyi levelet váltottatok, hány órakkor, hátha már visszareggelt és magára ismer.

tegnapelőtt 08:03
 17/18 anonim válasza:
Már megtaláltam azóta, köszönöm mindenkinek.
tegnapelőtt 12:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Tehát több profillal vagy. Ejnyebejnye.
tegnapelőtt 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!