Ha valaki letiltott privát üzenetnél, akkor is ezt írja ki: "A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"?
Figyelt kérdés
Vagy mit ír ki? Az illető állítólag letiltott engem, de átmegy az üzenet. Egy másiknál meg a fent bemásoltat írja ki.máj. 18. 23:10
1/6 anonim válasza:
Ha valaki letiltott, akkor tudsz neki írni, egyszerűen csak nem kapja meg. Ha a fenti hibaüzenetet kapod, a felhasználó törölve lett.
2/6 anonim válasza:
Ha az Üzeneteid-re kattintasz, ott van a tájékoztató arról is, amit kérdeztél.
Képen: [link]
3/6 A kérdező kommentje:
#2! Egy szerkesztett képet raktál be.
Egyébként értem és köszönöm.
máj. 19. 00:08
4/6 A kérdező kommentje:
#2! Nincs ott!
máj. 19. 00:09
5/6 anonim válasza:
↑ 4/ (00:09)
Kihagytam a képről azt a részt, ami nem a kérdésedre vonatkozik.
Hogyne lenne ott? A „Beállítások mentése” gomb alatt van egy vastagbetűs cím:
Hogyan és kiknek küldhetsz privát üzenetet?
Alatta hat részre tagolt szöveg van, az alsó, utolsó részt mutattam meg a képen. Az egész szöveg tizenhét, elég rövid sorból áll; nem lehet nem megtalálni.
6/6 A kérdező kommentje:
Szerkesztve...
máj. 19. 06:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!