Az XVideos-on régen csináltam egy fiókot és tegnap kitöröltem de azt vettem észre hogy még be tudok jelentkezni ez miért lehet? Illetve az Xvideos fiók törlése ingyenes? (Nem töltöttem fel videót, csak fogyasztó voltam).
A DeleteMyData kapcsolatba léphet az XVideos-szal az Ön nevében, hogy kérje a fiók törlését. Az XVideos ezután e-mailben megerősítést küld Önnek, amelyben arra kéri, hogy erősítse meg a törlést a szolgáltatásra való regisztrációhoz használt személyes e-mail címére. A törlési folyamat befejezéséhez nincs szükség személyes adatokra vagy jelszavakra. Az egyetlen dolog, amire szükség van, a fiók létrehozásához használt e-mail
emailcímedre küldött törlési kérelmet megerősítetted?
Nem találkoztam még ilyennel hogy fizetni kéne a regisztráció törléséért egy fiókban.
Viszont olyannal már igen ahol a reg törlése nem egyszerű.
Ha továbbra sem törlődik állíts be egy erős egyedi jelszót lépj ki a fiókból.
Igazából azt írja ki hogyha megakarom nézni a profilomat vagy a beállításokat hogy "A profil fel lett függesztve/törölve lett
" csak az zavar hogy be tudok jelentkezni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!