Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 2 honapra megyek Amerikába...

2 honapra megyek Amerikába mennyi ruhát vigyek magammal?

Figyelt kérdés
ma 15:17
 1/7 A kérdező kommentje:
Szállást elore kell foglalni vagy amikor már ottvagyok?
ma 15:17
 2/7 anonim ***** válasza:

1. Hogy akarsz úgy Amerikába utazni, ha nem biztosított a szállásod? Bár Dél-Amerikában megoldható.

2. Ott is létezik mosógép, minő váratlan meglepetés, így 1 bőröndnyi ruha elég lesz.

3. Ennyi ésszel inkább egy gyártósor mellett lenne a helyed.

ma 15:31
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát hogy? Majd foglalok ott. Bemegyek egy szállodába, kiveszek egy szobát

Minek foglaljak elore ha lehet be se engednek az országba és visszafordítanak a reptéren hogy menjek haza

Gyártósorra meg menjél te ha annyira hiányzik neked

ma 15:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Hercegnő, vízumod meg útleveled egyáltalán van? Idézném a bibliát: "Boldogok a lelki szegények..." Ha ennyire ostoba vagy, akkor meg is érdemled.
ma 16:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, most hogy van, de amikor én voltam az usa-ban, a reptéren megkérdezték, hogy van-e szállásfoglalásom.

Az első helyen (LA) nekem volt. A többi helyet neten intéztem, ill. Washingtonban "kifordultam" a foglalt szállodából, a taxisofőrt kérdeztem, hogy ismer-e valami normálisabb, elfogadható helyet. Szerencsére ismert.

Az egy bőrönd cucc kb. stimmel, de előtte nézd meg, hogy milyen az éghajlat ott, ahová méssz.

ma 16:21
 6/7 anonim válasza:
kamuus
ma 17:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem kamu, csak sose voltam ott, nem tudom hogy mennek a dolgok
ma 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!