Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mások szerint is kezd kihalni...

Mások szerint is kezd kihalni az oldal?

Figyelt kérdés
Korábban nagyon sűrűn dobtak fel kérdéseket, míg manapság van, hogy egy kategóriában látom, hogy a legutolsó kérdést tegnap tették fel délután 4kor és azóta semmi új kérdés ott. Családi kapcs. kategória is elég csendes 2-3 óránként jön kérdés, gyerekvállalás is néha csendes pár órán át. Korábban szinte minden órában voltak új kérdések a főoldalon, manapság meg órákon át semmi. Miért lehet ez? Miért tűnik ennyire kihaltnak az oldal? Nyilván nem lógok egész nap de ha gyorsan átbújom a kategóriákat akkor látom mikor rakták fel a kérdéseket. Régen pl.sokáig éjszakánként is pörögtek a kategóriák, mostanság az egész oldal üres este. Másnak is feltűnt ez? Néha már unatkozok annyira nincs új kérdés. :(

szept. 23. 02:40
1 2 3 4 5
 41/47 TappancsMancs ***** válasza:

És egyébként az oldal, és egy ilyen oldal bizony lehet mai megjelenésű és működhet a mai jól bevált rendszerrel, mert ez nem lehetetlen.

És azért érezzük azt, hogy az oldal üzemeletés megoldásaira milyen válasz az, hogy "ne vegyük komolyan ezt az oldalt"?

1.Van egy ismert problémánk.

2. Vannak rá válaszok, hogy mit hogyan csinálnak máshol.

3. És ahogy vannak megoldások, akkor inkább ne vegyük komolyan az oldalt?

Ez nekem nem logikus valahogy, ez inkább kifogás gyártás a megoldások helyett. Egy közösségi oldalt ma nagyon is lehet jól üzemeltetni és számos példánk van már rá.

szept. 29. 14:26
 42/47 TappancsMancs ***** válasza:
És nem cikizésnek dobtam vissza a választ, csak egyszerű érzékeltetésnek. Itt van cserébe fagyi 🍧 🙂
szept. 29. 15:28
 43/47 anonim ***** válasza:

"2. Vannak rá válaszok, hogy mit hogyan csinálnak máshol."

Számodra nem lenne unalmas ha minden egyforma lenne? Nézhetjük az élet bármely területét.

Nem az a jó, hogy van választék? Mindenki a maga ízlésének megfelelőt tud választani?

Na de én sem akartam személyeskedni, vitázni meg főleg. Csak beszélgetek.

szept. 29. 20:52
 44/47 anonim ***** válasza:
Valóban így van napi 50 ember ha felnéz
nov. 9. 02:38
 45/47 anonim ***** válasza:
#44: kint van a főoldalon a statisztika, naponta 8-9 ezer db választ írnak még most is.
nov. 9. 10:50
 46/47 anonim ***** válasza:
Hát akkor én nem tudom hova írják ezeket a válaszokat. Van pár kategória amit nagyjából napi szinten követek, és főleg most 1-2 hónapja még az eddiginél is élesebben feltűnt, hogy kevesebb a kérdés. Pedig már idén is észleltem év eleje fele hogy kevesebb lett a kérdés. Bár látom a statisztika válaszra hivatkozik, vannak több 100 válaszos vitakérdések ugyanott, de azok is gondolhatjátok milyen válaszok :)
nov. 9. 10:53
 47/47 anonim ***** válasza:
Gondolom politika megy most.
nov. 9. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!