Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van az, hogy időnként...

Miért van az, hogy időnként kettőt “ugrik” az oldal?

Figyelt kérdés
Pl. belépek egy kategóriába, elolvasom a válaszokat egy kérdésnél, rányomok a vissza-gombra, és nem a kategóriába dob vissza, hanem kapásból a főoldalra, pedig nem onnan mentem a kérdésre. Vagy ugyanez a megválaszolt kérdéseimnél is, ott sem a listába visz vissza, hanem oda, ahol két kattintással előbb voltam. Ezt egyre többször csinálja, és csak itt, más oldalakon nem. Más is tapasztal ilyet?

2024. júl. 4. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:
55%
Én azt figyeltem meg, hogy minden ilyen vissza gomb megnyomása után másik hirdetés töltődik be az előző helyére, gondolom ez emiatt lehet, mert a hirdetésekért fizetnek a hirdetők az oldal üzemeltetőjének. Minél több a megjelenítés, annál nagyobb az összeg.
2024. júl. 4. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:
55%
Következetesen szándékosan így van megoldva az üzemeltető részéről, és ebben nincs is semmi rossz, mivel más bevételi forrása az oldalnak aligha van, valamiből viszont fenn kell tartani.
2024. júl. 4. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is ez történik, ha időközben törölték az adott kérdést, így nem tudsz visszatérni az előző kérdésre, mert törölték, értelemszerűen a kettővel korábbi oldalra kerülsz.
2024. júl. 5. 02:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!