Itt az oldalon miért törlik a kérdésemet?
Figyelt kérdés
Egy sorozatról szerettem volna kérdezni, erre jön az értesítés hogy kérdésed töröltük. Az indok valami " harmadik félreˇ" hívatkoznak. Csak arra lettem volna kiváncsi hogy hol van fent a neten mert már mindenhol kerestem de csak az első két rész van fent a többi törölve.ma 16:00
1/2 anonim válasza:
Harmadik fél jogait sérti ha illegális megosztások hozzáférésével kapcsolatban kérdezel. A fizetős tartalmak ingyenes megosztása szerzői jogsértést is jelent, és nem kérhetsz segítséget jogsértéssel kapcsolatban. Ezen kívül az ilyen kérdések általában kérések (megkérsz másokat, hogy adjanak elérési lehetőségeket), és kérni sem lehet az oldalon.
2/2 anonim válasza:
AZ ilyen kérdéseket azért törlik, mert kaphatsz elvileg illegális odalakra vezetö linket, ami miatt az oldalt is büntetik.
Ha valami szerzöi jogvédelmes dologra kérdezel, a fökérdésben mindjárt az elején írd be, hogy csak legális források érdekelnek, akkor nem törlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!