Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért kell minden kérdés alá...

Miért kell minden kérdés alá leírni azt, hogy:"kAMu" ?

Figyelt kérdés
Megértem, hogy sokaknak nem jön hinnie, hogy mik vannak, de minden kérdés nem kamu, mint ahogy azt elképzelitek. (Bár gondolom ez egy személytől származik, na mindegy) Ha azt hiszed, hogy kamu, minek odaírni? Ha az, ha nem vagy kilépsz vagy értelmesen válaszolsz. Olyan nehéz ez a 2 forgatókönyv? Amúgy meg nekem is volt egy rendes történetem, azt írta alá 2 sznob is(lehet csak egy), hogy tuti hogy kamu. Pedig szükségem lett volna normális tanácsokra is... na mindegy, nem lehet erről leszállni és minden kérdés alá nem ezt kommentelni?
szept. 5. 15:52
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
#20, olyan is volt, hogy egy 2009es kérdést linkeltek a kérdés alá, hogy az ugyan az a kérdés.
szept. 20. 17:33
 22/22 anonim ***** válasza:
0%

A Kerdezo az, akit az occse kovernek tart (holott inkabb a sovany kategoria), es ez nala komoly lelki gyotrelmeket okoz.

Persze, hogy azt irtak, hogy kamu, mivel neha hihetetlen, hogy ilyen ostoba emberek is leteznek..

szept. 23. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!