A válaszolók, miért válaszolják ugyanazt, amit már valamelyik másik válaszoló válaszolt előttük egy kérdés alatt?
Én rendkívül pofátlanságnak tartom ezt. Ha már valaki leírta, és 1-2 szó felcserélésével leírja még valaki, akkor ott se nem egyéniség nem lesz, csak szimpla kapzsiság.
Önmagában ez, bár még nem ok arra, hogy kiakadjunk emiatt. Viszont, most következik a "Lopás" következő szintje. Ugye, a drága válasz másoló illetők, lepontozzák azt, aki előzőleg, jó választ adott. És ők ugyanazt, leírják.
Nemtudom, ha én lennék ilyen helyzetben, elég rosszul érezném magam.
A kérdés kiírásának oka, az, hogy kíváncsi vagyok arra, hogy mi okozza ezt.
11. Igen. Néha 50-100 választ.us összehozunk. Njncs ember, aki végigolvasná.
De fenntartom, hogy ez a mostani rensszer generálja az ilyeneket:
Igen
Igen
Csatlakozom az előzőhöz
Én is
És ezek így közvetlenül egymás után.
Oh, hogy úgy. Rendben. Bár én a helyükben, nem így lépnék szintet, mindenesetre, ez még mindig jobb, mintha ártalmasat írnának.
Elnézést, ha kicsit furán írok, vagy furán fogom fel a dolgokat, nagyon este van :D És most vettem észre, hogy nem öblítettem ki elégszer a kávéfőzőt ecettel való tisztítás után, fura íze volt.
"Én sem értem azokat akik ennyire aggodalmaskodnak az értékelésen.
Ennyire nem szabadna komolyan venni egy online teret. Főleg ami ilyen szinten anonim."
Engem se érdekel sose a százalék. Ha valami barmot látok, közlöm vele, hogy egy barom, kimondom, amit gondolok, ha a som frusztrált nyomja zsigerből a pirosat, mert ennyi öröme van se érdekel. Kit érdekel más anonim senki véleménye? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!