Kedves Válaszolók Ti hány regisztrációról válaszoljátol meg ugyanazokat a kérdéseket?
Az évek folyamán több regisztrációm volt, de csak egyet használtam mindig egy időben, mint most is. Szerinted ér annyi energia befektetést ismeretlen emberek felé névtelenül bizonyítva a vélt igazad, hogy ki be lépkedjek, vagy több böngészőn egyszerre legyek belépve? Nos, nem, ennyit nem ér.
Unalmas perceimben el vagyok itt, de nem érdekel a pontszámom, és semmi ilyen.
Ez az egy van már kb 4 éve. A pontok engem se érdekelnek, az igazamat se akarom magam által népszerűsíteni.
Amúgy nem csak neked van olyan érzésed, hogy vannak akik több regisztrációt használnak. Mondjuk engem ezen az oldalon az se igen érdekel.
Nekem is csak egy van, ugyanarrol trollkodok, mint amirol segitek, vagy epp csak velemenyt mondok :)
pontok meg marhara nem erdekelnek, en se pontozok senkit
NEkem egy regim van.
De a kérdés másik felére válaszolva: igen sok hasonló történetet ismerek a rokonság-baráti társaság körében, úgyhogy ahhoz, hogy különbözö válaszolók hasonló eseteket írjanak le, nem kell sok, és nem valósziínü. hogy ugyanaz a valaki írná le többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!