Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mennyire szabályos itt gyakori...

Mennyire szabályos itt gyakorin az, hogy valaki több profilról belépve direkt lepontozza a válaszokat?

Figyelt kérdés
Így azoknál látszik, hogy van 4db 75%-os piros. És csak úgy random ezt csinálja egy csomó kérdés válaszainál. Ezt egy konkrét kategóriánál vettem észre (Nők egészsége), de lehet több helyen is csinálja. Ez megengedett?

2023. márc. 31. 09:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

"Feltettem egy valós kérdést, mert tudni akartam más szerint is egyazon személy csinálja-e ezt."

Egyáltalán nem azt akartad a kérdésben megtudni. Ne hazudj.

2023. márc. 31. 12:00
 12/24 anonim ***** válasza:
85%

A visszaélésszerű értékelés nem szabályos, de nem tud semmit kezdeni az oldal az ilyenekkel. Nincs beépítve olyan rendszer, amivel megakadályozható lenne az IP cserés tiltás-, vagy szabálykerülés. Mivel minden egyes fiókot más IP-ről érnek el, és a működési/moderálási elv alapján mindegyik más személynek is minősül, nem fogják tudni megkülönböztetni ha ugyanaz az ember több fiókról csinálja.

Abban lehet csak bízni, hogy a többség normálisan fogja értékelni a válaszokat, és átfordítják a hasznosságnak megfelelő oldalra.

2023. márc. 31. 14:47
 13/24 anonim ***** válasza:
72%
Ezt már én is észrevettem amúgy, feltűnt, hogy egyes kommentek pillanatok alatt mentek vagy 100-ra vagy 0-ra, és mindig 3 vagy 4 75%-os profilról ment rájuk az értékelés.
2023. márc. 31. 21:16
 14/24 anonim ***** válasza:
81%

"Abban lehet csak bízni, hogy a többség normálisan fogja értékelni a válaszokat, és átfordítják a hasznosságnak megfelelő oldalra."

Már ebben sem lehet bízni.

A döglött kategóriákban ahova alig jár 10-20 ember, fossá lehet negatívval értékelni minden választ. Nem fogja visszahúzni pozitívba 2-3 ember azt, aki 8-10 VPN fiókról instant negatívat ad.

2023. márc. 31. 21:46
 15/24 anonim ***** válasza:
80%

Már a többi kategóriában is kétesélyes.

Ott sem lehet mindig jól pontozni.

2023. márc. 31. 21:49
 16/24 anonim ***** válasza:
39%
Honnan az ördögből veszitek, hogy hány %-os profilról (eleve nem lehet tudni a pontos százalékokat) ment rájuk az értékelés?
2023. márc. 31. 23:18
 17/24 anonim ***** válasza:
82%

Négy olyan felhasználó van akinek 75% az értékelése, és a Nők egészsége kategóriában lepontozza az embereket.

(Lásd: Az első 5. válaszban a linkek)

2023. márc. 31. 23:24
 18/24 anonim ***** válasza:
39%
Honnan az ördögből tudhatnád, hogy ki pontoz? Bárki pontozhat!
2023. márc. 31. 23:36
 19/24 anonim ***** válasza:
71%
#18 Elég egyértelmű, hogy ez vagy egy ember, vagy a trollok összefogtak felvitték magukat 75%-ra, hogy tudjanak lepontozni mindenkit.
2023. márc. 31. 23:41
 20/24 anonim ***** válasza:
68%
Vannak véletlenek, de mikor valami sorozatosan történik, és valami csoda foyltán midnig szinte egy időben leadják az értékelést, az már fura lesz egy idő után.
2023. márc. 31. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!