Mióta lett tele a GYK ennyire gázos emberekkel? Normális kérdésekre jönnek a trollok, sokan nem tudnak szöveget értelmezni, dezinformációkat értékelnek 100%-osra a használható válaszokat meg lepontozzák.
Nekem azt írta "durva"fordításban az egyik modi, hogy a pontozással próbálják szabályozni, hogy ki mennyi választ/kérdést tud kiírni...a %-rendszerrel ez lenne a cél.
Aki trágár azt mindig törlik, de a normális felhasználók értékelésén sok múlik...
Ehhez idő kell, hogy kevesebb választ tudjanak írni..és rájöjjenek, hogy nem éri meg trolkodni.
Nekem is elegem van a trollokból. Nem régen olvastam egy kérdést, ahol a film és a sorozat között választhattál, ott is jöttek a trollkodta és mindenkit lebontottak.
A saját kérdéseim alatt is vitatkoztam velük,de rájöttem, hogy nem éri meg beleszállni az ilyen vitákba, mert az a céljuk, hogy te rosszul érezd magad, ők meg jót nevetnek a markukban hogy beoltottak. Nem éri meg, jobb, ha ignorálod, és megmutod nekik, hogy nem érdekel. Meg ugye ez egy ilyen oldal, hogy bármit írhatnak névtelenül. Szóval jobb, ha tudomást sem veszel róluk.
#5 vagyok, *jöttek a trollok és mindenkit lepontoztak*
Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!