Ezen az oldalon algoritmus pontoz?
Nagyon rég tag vagyok, de annak idején többnyire trollkodásra használtam csak, pár éve írok komolyabb válaszokat, de képtelen vagyok 80% fölé tolni az átlagomat. Feltűnt azonban egy dolog, aztán lehet csak random:
- napokig, de van, hogy hetekig 100%-os válaszaim vannak csak, pedig sokszor dühből elküldöm amikor valaki felbosszantott, és még az is 100-as
- máskor meg nevetséges, de mindenki szénné pontoz, a tök normális válaszaimat is
És ezek váltakoznak. Annak idején játszottam a wot-tal, ott csinálta azt az algoritmus, hogy bedobott 10-15 csatába amit rommá nyertünk, aztán jött 10 olyan ahol ilyen 14-1re kaptunk ki. Esetleg itt is ez lehet? Pontoz valami algoritmus?
Vannak élettelen trollok akik VPN-ről 10-15 fiókról először saját magát fel, hogy meglegyen a magas értékelési %, utána másokat lepontoznak.
Kiír egy kérdést, megválaszolja magának a 15 kamu VPN-es fiókjáról, felpontozza magát, és ennyi.
Utána bármilyen kérdés alatt bármilyen választ pár perc alatt 0%-ra tud pontozni.
Példa: https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1187107..
Igen, naponta egyszer, éjfél után, különböző értékeket újraszámol, besorol. Többek közt, frissíti a pontszámokat is.
Hogy hogyan pontoz, azaz, miért hány pontot ad – adott esetekben negatív előjelűeket is – elolvasható a Használati útmutatóban, továbbá a Toplistás helyezéseid, az All-time toplista, a 30 napos toplista és a 27 kategória toplista ponttáblázatai alatt.
Például, ezért a kérdésedért most, éjfél után, kaptál 3 pontot; ez a tegnapi toplistákban még nem szerepelt, de a maiban, igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!