Mi értelme van a "Milyen eloszlásban vannak ezen az oldalon a nemek?" és hasonló kérdéseknek?
- A válaszolók közül sneki nem fogja tudni megmondani.
- A moderátor sem fogja megmondani.
- Az üzemeltető sem fogja megmondani.
- A felhasználók elenyésző része fog csak válaszolni, ebből nem lehet következtetést levonni.
- A bemondott válaszok valóságtartalma megkérdőjelezhető.
Például, a tiéd is egy ilyen kérdés: „A válaszolók közül sneki nem fogja tudni megmondani.” stb. Akár szavazással, akár válaszban, csak találgatnak a használó társaid.
Ez ugyanígy van a „"Milyen eloszlásban vannak ezen az oldalon a nemek?"” kérdés esetén is. Annyi, hogy aki olyat kérdez, nem bánt vele másokat; nem sorolja fel kínálatként az értelmetlenségük különböző feltételezett formáit.
Kettes, lehet hogy meglepő lesz amit mondok, de igazat adok neked - tisztában vagyok vele, hogy az enyém is ilyen kérdés, sőt a kérdés kiírása előtt is tisztában voltam vele.
Amikor - válaszom részeként - megemlítettem, hogy hiába válaszolunk, abból nem lehet komolyabb következtetéseket levonni, a moderátor törölte ezt a részt.
Nem az egész választ, csak kimoderálták (merjem leírni, hoyg cenzúrázták?) azt a gondolatot, hogy a kérdés nem igazán megválaszolható.
Ezért írtam ki ezt a kérdést, többek között szeretném megérteni, miért lett cenz... izé, moderálva a válaszom. Mert ugye abból, hogy ez törlésre kerül-e, esetleg módosítva lesz vagy békén hagyják, már tudok következtést levonni.
No ez után a komment után ugrik a *** a ***be.
Te miért írtad ki ezt??
Honnan tudjuk, hogy például
"a kérdező nem érti"
vagy
"a tulajdonos írja ki ezeket"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!