A politika szekcióban mi értelme van annak, hogy külön van szedve a "Magyar politika" és a "Pártok, kormányzás" témakör?
Mindkettőben nagyon hasonló kérdések vannak visszamenőleg is, és ha onnan érdeklődik valaki, kettő topikot kell figyelnie, ha pedig valaki, aki lehet, hogy tök érdekes választ írna, csak az egyiket figyeli, a kérdés pedig a másikba kerül be, nem lesz általa megválaszolva a kérdés.
Igen, lehet magyar politikába olyan kérdést írni, aminek semmi köze a pártokhoz, de ideológiához igen (azonban az már lehet általános politikai kérdés is), ahogy a pártok, kormányzás témakörbe is talán lehet kiírni olyat, ami egyszerre nemzetközi és magyar relevanciával is rendelkezik (EP?), azonban ezek elenyésző százalékok.
→ „Mindkettőben nagyon hasonló kérdések vannak visszamenőleg is, és ha onnan érdeklődik valaki, kettő topikot kell figyelnie”,
Nem tudom, miért gond két kategóriát figyelni? Úgy gondolom, hogy a használók többsége ennél több kategóriában olvas, ír választ. Aki csak egy kategóriával foglalkozik, szerintem, ő is megnézi abban a főkategóriában legalább az „Egyéb” kategóriát is.
Aki nem olvasgatja, hanem kulcsszavak alapján gyűjt ki kérdéseket, annak mindegy, hogy melyik kategóriában vannak a kérdések.
→ „ha pedig valaki, aki lehet, hogy tök érdekes választ írna, csak az egyiket figyeli, a kérdés pedig a másikba kerül be, nem lesz általa megválaszolva a kérdés.”
Ha te rájöttél, hogy a két kategóriában hasonló témájú kérdések vannak, akkor miért becsülsz le másokat annyira, hogy ők nem veszik észre? Különösen, aki ott olvas, válaszol.
Valóban nincs sok értelme és fölösleges. Ráadásul a "Pártok, kormányzás" az nem "Magyar pártok és kormányzás" mégis mintha úgy használnák. :) Bár csak most kukkantottam rá.
Ami jobb lenne helyette az egy EU politika kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!