Mi értelme van az értékelésnek?
Teljesen másra használják, mint amire van. Már nem egy válaszomat is lepontozták, holott utána szoktam nézni neten, hogy pontosan válaszoljak, erre jön a kommentben, hogy ez nem így van. Komolyan mondom, ez miatt fogom itt hagyni az oldalt.
Elektronikus eszközök kategóriában tevékenykedek, ha ez számít.
Miért nem lehet kivenni ezt a funkciót, vagy állítási lehetőséget amikor teszik fel a kérdést? Vagy olyat esetleg, hogy lenne egy prémium funkció, hátha levesebb troll lenne. Pl ha szeretnél pontozni, akkor 400ft vagy ilyesmi. Az oldalnak is jó lenne, mert lenne + bevétel, és legtöbben reálisan pontoznának.
Mert ez így nagyon idegesítő, ír egy normális választ az ember, erre a másik lepontozza, mert neki nem tetszik.
Idegesítő?
Komolyan, már ennyitől idegeskedsz?
Édes istenem...
Látod 1-es. Mi rosszat írtál? Semmit! És le lettél pontozva…
De én felpontoztalak :D
Trollokat könnyedén ki lehetne írtani, elég lenne pl a friss regisztrációkat egy SMS visszaigazoláshoz kötni, mint mikor akár egy Gmail-t regel az ember, arra tökéletes lenne, hogy egy számról pl max 2 reg, és akkor nincs olyan hogy huszadszorra visszaregel.
Viszont... mivel az oldalért nem kell fizetni a fő bevételi forrás a reklám, ha a trollok teljesen ki lennének írtva az simán a látogatók számát csökkentené és ezzel a bevételeket. Azt meg nyilván senki sem tudja mérni, hogy mennyi felhasználó hagyja itt a trollok miatt az oldalt. Nekem pl régen a kedvencem volt a szórakozás részleg, de már évek óta hanyagolom mert ott egyetlen troll gyártja a kérdések negyedét-harmadát mindig kiválaszt valami témakört vagy kérdéstípust és arra gyárt sorban kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!