Nem lehetne az ertekelo kezecskeket kicsit messzebb rakni egymastol? Allandoan mellenyomok veletlenul telefonon, olyan kicsik.
Akkor csinálj magadnak egy saját közösségi oldalt. Jó hogy nem te akarsz parancsolni meg megmondani, hogy milyen funkciói, dizájnja legyen az oldalnak.
Az oldal célja, hogy kérdést tegyél fel és válaszoljanak rá, ezt tökéletesen meg lehet oldani.
Nem fognak pénzt kidobni felesleges, másodlagos funkciókra, csak azért mert egy random Jóskának az tetszene.
"Melyik mondatomból szűrted le, hogy meg akarnám parancsolni nekik?"
Abból, hogy írtad, hogy üzengettél nekik, 10+ emailt is írtál, amire alig válaszolnak, utána kommentedben meg sértegetted őket, hogy otthon ülnek és nem csinálnak semmit.
Magyarán nem akarod elfogadni azt, hogy az oldal teljesen megfelel arra amire való és csak ilyen csili-vili dolgokat akarsz, de ha nem kapod meg akkor bombázod őket a kérdéseiddel és beállítod őket mindenfélének.
Ezeket a funkciókat megvalósítani, az a cégnek pénzkidobást jelent, mert nem nyernek vele semmit, nekik nem lesz attól jobb hogy a Jóska örülni fog mert most 2 centivel több van a gombok között.
A másik meg, hogy a gyakori kérdéseket a WebMinute Kft. üzemelteti.
"A WebMinute Kft. és weboldalai 2008 óta vannak jelen az interneten. A legnépszerűbbek közülük: Gyakorikérdések.hu, Hoxa.hu, Focikatalógus, Rejtvényjáték, Kvízlabirintus, stb."
Tehát nem egy oldalról gondoskodnak, miért pont ezt fejlesztenék, amikor ez az oldal örvend a népszerűségnek és így is jól járnak vele, a jelenlegi állapotában, fejlesztés nélkül?
Nem bírom megállni...
Talán 3-4 udvarias levelet írtam több év alatt, ezekben néhány új és hasznos funkciót javasoltam, nem követelőztem, nem hánytam a szemükre semmit. Amit írtam itt róluk, nagyon messze áll a sértegetéstől. Mivel nem kerültek szóba más példák a gombok távolságán kívül, nem mondhatod, hogy csak csilivili dolgokat akarok, sőt, hasznos funkciókat említettem. Az a gond, hogy azok a részek, amik neked nem tetszenek, olvasás után rögtön törlődnek is a fejedből. Az a kevés fejlesztés szerintem egyáltalán nem kerülne pénzbe, mert a legtöbb programozót nem soronként fizetik, hanem ott ülnek mondjuk 8 órában, és felteszem itt nincsenek elhalmozva munkával. Néhány órányi fejlesztésről van szó, ez az elmúlt 10 évre elosztva napi néhány másodperc lett volna...
A buszsofőr sem fog többet vezetni mint az előírt táv, meg plusz köröket tenni csak azért mert az utasok többet szeretnének látni a környezetből, több látványosságot akarnak.
Ugyanígy működik a programozóknál is, nem fognak neked pluszba dolgozni ha nem változik a terv, nem mondja nekik a főnök. Miért dolgoznának pluszba ha azért nem fizet senki?
Jelenleg nincs haszon nagy fejlesztésekből, ezért nem is fejlesztenek, vagy csak minimálisat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!