Nem lehetne az ertekelo kezecskeket kicsit messzebb rakni egymastol? Allandoan mellenyomok veletlenul telefonon, olyan kicsik.
Figyelt kérdés
Vagy beallitani, hogy ertekeles utan egy percig meg meg lehessen valtoztatni az ertekelest?#Innovacio
2022. dec. 9. 17:12
3/43 anonim válasza:
Itt nagyon sok mindent lehetne, csak sz...nak rá.
4/43 anonim válasza:
Nyugi!
Annyira azért nem. Majd kitörlik az írásodat, mert azért zavarja őket.
5/43 anonim válasza:
#4 Meglátjuk. Bár a fejlesztők is olyan szorgalmasak lennének, mint a moderátorok, nem mintha az utóbbiak munkája mintaszerű lenne.
6/43 anonim válasza:
Nem biztos, hogy vannak fejlesztőik.
Akkor azért sűrűbben változnának legalább az ilyen apróságok.
7/43 anonim válasza:
Akkor a vezetőség a fejlesztési feladatok kiadásával más cégeknek, nekem mindegy.
8/43 anonim válasza:
Na jó, csak az mekkora macera!
Főleg egy ilyen kicsi feladatért.
A meg, hogy ezeket összegyűjtik, aztán együtt adják ki... azzal dolgozni kell.
9/43 anonim válasza:
Ezt már én is jeleztem egy kommentben olyan 2 éve. Úgy tűnik, megfizethetetlen fejlesztést kérünk.
10/43 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy pénz kérdése.
Programozásban olyan 2 perc lenne, azért nem lehet vagyonokat kérni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!