Nem tudom, mennyire látszik rajta, de a </a> <a href= a kulcs.
A kettő között van ÖSSZESEN EGY SZÓKÖZ, és ez az elválasztó.
Ide be kellene tenni egy üres elemet - akármit, aminek van szélessége - és már kész is lenne a megoldás.
Ugyanezt a következőnél is.
2022. dec. 16. 16:16
13/43 anonim válasza:
Vagy szélességet beállítani a képekhez. Vagy 20x20 helyett mondjuk 50x20 pixeles képeket odarakni. Megoldás lenne bőven, csak akarni kell.
2022. dec. 16. 16:25
14/43 anonim válasza:
Azt is lehetne, de akkor, ha oda kattintasz, reagálni fog.
Nem igazán jó ötlet.
Be kell tenni közéjük üres elemeket.
Csak azért 2 perc, mert le is kell ellenőrizni.
2022. dec. 16. 16:27
15/43 anonim válasza:
Akkor hajrá!
Ezen az email címre lehet küldeni a megoldásokat, kérelemmel:
info(kukac)gyakorikerdesek.hu
2022. dec. 16. 16:43
16/43 anonim válasza:
Én már több levelet is küldtem a fejlesztéssel kapcsolatban, jó ha 1-2-re válaszoltak valamit, talán hogy továbbítják. Kb. 10 évvel le vannak maradva, hasznos funkciók hiányoznak, a kategóriafa néhol elavult, a dizájn szintén, egyszerűen nem érdekli őket, amíg van elég felhasználó és hirdető.
2022. dec. 16. 16:50
17/43 anonim válasza:
De ne csak azt küld hogy mit szeretnél, küldd el a kész működő kóddal együtt.
2022. dec. 16. 16:51
18/43 anonim válasza:
Majd hülye leszek ingyen és kéretlenül dolgozni. Ez van, amikor nincs konkurencia.
2022. dec. 16. 16:53
19/43 anonim válasza:
Akkor ne nyavajogj, senki sem akar ingyen dolgozni. De te pont azt várod el, hogy töröljék ki a popódat és az legyen amit te kívánsz.
2022. dec. 16. 16:55
20/43 anonim válasza:
Húzd már ki a fejed a seggedből! Ez egy profitorientált cég alkalmazottakkal, és/vagy megbízott/külsős, fizetett programozókkal, akiknek nem maszturbálniuk kellene az irodában egész nap, hanem dolgozni. Vagy legalább megfelelő munkát kiadni megfelelő számú programozónak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!