Miért van az, hogy van, aki kiírhat a válaszaiban csúnya szót? Ha én írnám ki akkor fennakadna a trágárságszűrőn.
Figyelt kérdés
Hogy lehet, hogy van aki nem akad fenn a trágárságszűrőn, miért van, hogy egyesek válaszait nem szűri?2010. szept. 30. 12:06
31/119 anonim válasza:
Honnan tudjam h te nem vagy modi? :P
32/119 anonim válasza:
Meg a kérdezőt is honnan tudnám?
33/119 anonim válasza:
Különben is lányok ne beszéljenek ilyen trágárul :D
34/119 anonim válasza:
Jesszusom, nem vagyok moderátor. XD 13 éves vagyok. :) Nem szoktam csúnyán beszélni, csak nagyooooon kíváncsi vagyok.
35/119 anonim válasza:
Jó akk küldj egy képet amin tartasz egy papírt amire az van ráírva h "Digitális elektronika" és akk elhiszem h az te vagy és 13 vagy és nem vagy modi és elmondom :D
36/119 anonim válasza:
XD oké, ezért bármit. :D Fél órán belül meglesz, csak most épp írok ( http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker.. Bár nem tudom, hogy ha leírom egy lapra ezt akkor miért hiszed el... XD Egy moderátor is leírhatná, de mindegy... :D
37/119 anonim válasza:
Azért, mert 13 évesen nemigen vagy moderátor. Azt látom a képen h kb. hány éves vagy. Ez a szöveg meg azért kell mert am. bárhonnan leszedhetnéd a netről egy 13 éves csaj fényképét :D
Meg van ez oldva :D
39/119 anonim válasza:
Hány éves vagy? Nemed?O.oxD (csak kérdem:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!