Miért van az, hogy van, aki kiírhat a válaszaiban csúnya szót? Ha én írnám ki akkor fennakadna a trágárságszűrőn.
Figyelt kérdés
Hogy lehet, hogy van aki nem akad fenn a trágárságszűrőn, miért van, hogy egyesek válaszait nem szűri?2010. szept. 30. 12:06
11/119 A kérdező kommentje:
:S
Nem értem, akkor se, kivették a szűrőlistából ezeket a szavakat?
2010. okt. 2. 15:13
13/119 anonim válasza:
:O Lehet, hogy módosítottak a moderátorok. Eddig tényleg nem lehetett beírni csúnya szavakat.
Megpróbáltam beírni, hogy k*rva, de azt nem engedi. Pedig előtte a föntieket se engedte. Hát nem tudom... :D
14/119 anonim válasza:
A "pina" és a "szar", esetleg a "segg" nem annyira durva szavak, mint a "b.aszás", "b.uzi", "k.urva", stb.
16/119 anonim válasza:
nekem nem engedi basszusO.o hogy csinálod?xD
18/119 anonim válasza:
most ahogy kimásoltam a tied engedi, de amúgy miért nem?:O mondjad már meg légyszives hogy csinálod:D
19/119 anonim válasza:
nem mondom mert akkor megcsinálják h ne lehessen :(
20/119 anonim válasza:
kérlek írd le priviben:( azt hiszem rájöttem de így sem sikerül mert leszűri..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!