Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van az, hogy van, aki...

Miért van az, hogy van, aki kiírhat a válaszaiban csúnya szót? Ha én írnám ki akkor fennakadna a trágárságszűrőn.

Figyelt kérdés
Hogy lehet, hogy van aki nem akad fenn a trágárságszűrőn, miért van, hogy egyesek válaszait nem szűri?
2010. szept. 30. 12:06
 71/119 anonim ***** válasza:
na végre :D:D
2010. okt. 4. 16:54
 72/119 anonim ***** válasza:
ó de akk nem küldesz képet? :(:(
2010. okt. 4. 16:55
 73/119 anonim ***** válasza:

De szerintem nem azt a trükköt használom amit te... Izé... Nekem úgy nem megy mint neked. xD

Én kimásoltam egy külföldi "a" betűt (Bulgáriában élek és a cirill a ugyanaz) és azzal írtam le...

2010. okt. 4. 16:55
 74/119 anonim ***** válasza:
Én Horvátországban élek (mondjuk ennek semmi köze hozzá) és cirill billentyűzetem van és a ruszki a meg a latin a ugyanaz :):) Grat :D:D
2010. okt. 4. 16:57
 75/119 anonim ***** válasza:

:D

[link]

Tessék:\

De már nem látom értelmét. :D

2010. okt. 4. 16:59
 76/119 anonim ***** válasza:
Na de ezt eddig lehetett beírni mert a kérdező moderátor és ezt onnan tom h nem lehet jelenteni a kérdést!!! Szal vagy ő is moderátor vagy a modik is nézik ezt a kérdést mert kíváncsiak rá hogy lehet :(:(
2010. okt. 4. 16:59
 77/119 anonim ***** válasza:
Azért nem tudod jelenteni, mert a moderátorok ellenőrizték már a kérdést és nem láttak benne olyan dolgot, ami miatt törölni lehetett volna. Minden kérdésnél így megy. Enyéimnél is így szokott lenni.
2010. okt. 4. 17:01
 78/119 anonim ***** válasza:

De ebben van oan dolog amit törölni lehetett volna. Egy csomó káromkodás :D Szal tuti azért hagyták meg mert FIGYELNEK MINKET!!!

.

.

.

nem félsz?

2010. okt. 4. 17:02
 79/119 anonim ***** válasza:

Csak a kérdéseket ellenőrzik. A válaszokat mi jelentjük és ők törlik, de csak azokat nézik (gondolom én) - amiket jelentünk.

.

.

.

.

Nem. Mitől kéne félnem? xD

2010. okt. 4. 17:04
 80/119 anonim ***** válasza:
Ja elnéztem. Úgy olvastam, hogy "tuti nem figyelnek minket". De így nincs összefüggés... Látják és nem törlik?:D Vagy a módszerre akartak kíváncsiak lenni?O.o
2010. okt. 4. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!