Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van az, hogy ha feltesze...

Miért van az, hogy ha felteszek egy kérdést, nagyon sokszor kénytelen vagyok átfogalmazni, holott az logikus, és lényegretörő, ám mégse tetszik valamiért a rendszernek?

Figyelt kérdés

Ráadásul érthetetlen, amikor "elmagyarázza" a szűrő, hogy miért is van gond a kérdéssel. Pl. ilyesmi, hogy: "nyílván nem arra vagy kíváncsi, hogy más tudja e a választ, hanem arra, hogy mi válasz a kérdésre. Légyszíves, fogalmazd át a kérdést" Hát, köszike, tényleg. Ilyenkor elönt a düh, hogy mi bajod van? ebből egyáltalán nem derül ki, mi a probéma.

Felnőtt, iskolázott nő vagyok, nem egy 12 éves neveletlen, éretlen csitri, aki olyan hajmeresztő kérdéseket tesz fel, hogy nem győzöm magam felmosni a padlóról: "nem fér be a párom pénisze, az baj?" Az ilyen és ehhez hasonló kérdéseknek miért van itt létjogosultsága? És akkor a borzalmas helyesírási hibákról még nem is beszéltem. Az ilyenek kiírásakor miért nem ordít a szűrő, hogy ne írj hülyeséget, ides gyermekem? Az én teljesen normális kérdéseimet meg néha csak úgy tudom kiírni, hogy kijátszom a rendszert. Pedig hangsúlyozom, nem írok se ocsmányásokat, se értelemzavaró dolgokat, se barokkos körmondatokat. Egyébként az oldal szívonala a sok förtelmesen idióta kérdéssel párhuzamosan a béka feneke alá csökkent.

Csak én látom ezt így? Miért kell a hülyeségnek mindenhova befolynia, mindent megfertőznie? Pedig ez egy hasznos oldal lehetne.

2008. dec. 23. 01:19
 1/7 anonim ***** válasza:
18%

amennyiben felnőtt nő vagy, feltünhetne hogy minden ember egy számító, önorientált ajjadék.

ha ebből indulsz ki, sokkal egyszszerűbben megérted a dolgok működését.

[f816a0b97b7ea8f73d61ba72082b7ed6]

2008. dec. 23. 01:40
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

"nyílván nem arra vagy kíváncsi, hogy más tudja e a választ, hanem arra, hogy mi válasz a kérdésre. Légyszíves, fogalmazd át a kérdést"

Nekem még sohasem írt ki ilyet! Ebből az derül ki, hogy nem így kell kérdezni: Tudja-e valaki, hogy... Mert arra válaszolhatnám, hogy: Igen én tudom. Nem dühöngeni kellene, hanem gondolkodni.

Miért kell a hülyeségnek mindenhova befolynia?

"Két dolog végtelen, az univerzum és az emberi hülyeség... bár az előbbi nem biztos"

Ezt Albert Einstein mondta.

2008. dec. 23. 03:52
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

Nekem nem engedett olyan kérdést kiírni, hogy "Kinek mi a véleménye, tapasztalata..." azt írta vissza a rendszer, hogy nyilván nem a véleményekre hanem tényekre vagyok kiváncsi...

no comment.... de igen én a véleményekre vagyok kiváncsi!!! Arra nem lehetek? És az is értelmesebb kérdés volt, mint, hogy "húzzak-e a banánra óvszert..."

Kéne csinálni egy ilyen oldalt felnött embereknek és a gyerekeknek...

Aki erre a kérdésekre nem tudja a választ miért szexel? nyilván nem elég érett még a dologhoz...

Vagy ha csak azért kérdez ilyeneket, mert milyen jó poén... akkor meg inkább fogja vissza magát. Találjon jobb játékot.

2008. dec. 23. 07:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
én abba szoktam belefutni, hogy megírom röviden lényegretörően a kérdést, majd a rendszer nem enged hozzá magyarázatot írni, mert ne a magyarázatban kérdezzek...
2008. dec. 23. 09:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is írt ki ilyen üzenetet, és nálam is egy elég fontos, terhességgel kapcsolatos kérdésemnél. Ugyanígy az volt a hibaüzenet lényege, hogy ne eldöntendő kérdés legyen. Még véletlenül sem az volt, végig kitűnő voltam nyelvtanból, hadd tudjam már eldönteni. És a kérdésírás előtt feltüntetett összes kritériumnak is megfelelt a kérdés. Aztán amikor már 3 napja ötvenszer próbálkoztam, átfogalmaztam, lerövidítettem, stb, stb, írtam a szerkesztőknek, bemásolva az állítólag hibás kérdésemet, majd visszaírtak, hogy javították a hibát, mostmár feltehetem a kérdést.
2008. dec. 23. 10:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ezt az ellenőrzést egy program végzi, szavak és kifejezések alapján dolgozik, természetesen hibázhat. Sajnos az emberi ész csavarosságát és logikus gondolkozást nem lehet gépekkel pótolni.

Az esetek 97%-ban megfogja az olyan tényleg értelmetlen kérdéseket, amik így kezdődnek: "Ki tudja, hogy...", és ezáltal az értelmetlen válaszokat is, amik erre a kérdésre jöhetnek, pl. "Én tudom", a maradék 3%-ban pedig téved, lévén tartalmi elemzést nem tud végezni a beírt kérdéseden.

Amennyiben nem érted, hogy a te kérdésed alapján miért írt ilyen hibaüzenetet a rendszer, írd meg az info(kukac)gyakorikerdesek.hu -ra a kérdést is és a hibaüzenetet is, és megnézzük, hogy tudjuk-e tovább okosítani a programot, vagy ha nem látunk a program érvelésében hibát, hogyan kellett volna megfelelően kérdezni.

2008. dec. 23. 15:24
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a véleményeket.

Az első válaszolónak üzenem, hogy szomorú élete lehet, ha kizárólag aljadékokkal, önző dögökkel verte meg idáig a sors. Én mivel találkoztam már kedves, őszinte emberi lényekkel is hála Istennek, nem ezen hozzáállás jegyében próbálom megérteni a dolgok működését, és szörnyen sajnálom, ha neki ez a mérce.

Mellesleg meg vmit nagyon félreértett, én a hülyeség brutális méretű térhódítását fájlalom ezen az oldalon (is), és ezzel összefüggésben azt, hogy ezen az oldalon nincs igazságos szelekció a kérdések közt.

De arctalanul könnyű kötekedni, nem igaz, kedves Első?

Kellemes Ünnepeket

2008. dec. 23. 16:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!