Miért van az, hogy ha felteszek egy kérdést, nagyon sokszor kénytelen vagyok átfogalmazni, holott az logikus, és lényegretörő, ám mégse tetszik valamiért a rendszernek?
Ráadásul érthetetlen, amikor "elmagyarázza" a szűrő, hogy miért is van gond a kérdéssel. Pl. ilyesmi, hogy: "nyílván nem arra vagy kíváncsi, hogy más tudja e a választ, hanem arra, hogy mi válasz a kérdésre. Légyszíves, fogalmazd át a kérdést" Hát, köszike, tényleg. Ilyenkor elönt a düh, hogy mi bajod van? ebből egyáltalán nem derül ki, mi a probéma.
Felnőtt, iskolázott nő vagyok, nem egy 12 éves neveletlen, éretlen csitri, aki olyan hajmeresztő kérdéseket tesz fel, hogy nem győzöm magam felmosni a padlóról: "nem fér be a párom pénisze, az baj?" Az ilyen és ehhez hasonló kérdéseknek miért van itt létjogosultsága? És akkor a borzalmas helyesírási hibákról még nem is beszéltem. Az ilyenek kiírásakor miért nem ordít a szűrő, hogy ne írj hülyeséget, ides gyermekem? Az én teljesen normális kérdéseimet meg néha csak úgy tudom kiírni, hogy kijátszom a rendszert. Pedig hangsúlyozom, nem írok se ocsmányásokat, se értelemzavaró dolgokat, se barokkos körmondatokat. Egyébként az oldal szívonala a sok förtelmesen idióta kérdéssel párhuzamosan a béka feneke alá csökkent.
Csak én látom ezt így? Miért kell a hülyeségnek mindenhova befolynia, mindent megfertőznie? Pedig ez egy hasznos oldal lehetne.
amennyiben felnőtt nő vagy, feltünhetne hogy minden ember egy számító, önorientált ajjadék.
ha ebből indulsz ki, sokkal egyszszerűbben megérted a dolgok működését.
[f816a0b97b7ea8f73d61ba72082b7ed6]
"nyílván nem arra vagy kíváncsi, hogy más tudja e a választ, hanem arra, hogy mi válasz a kérdésre. Légyszíves, fogalmazd át a kérdést"
Nekem még sohasem írt ki ilyet! Ebből az derül ki, hogy nem így kell kérdezni: Tudja-e valaki, hogy... Mert arra válaszolhatnám, hogy: Igen én tudom. Nem dühöngeni kellene, hanem gondolkodni.
Miért kell a hülyeségnek mindenhova befolynia?
"Két dolog végtelen, az univerzum és az emberi hülyeség... bár az előbbi nem biztos"
Ezt Albert Einstein mondta.
Nekem nem engedett olyan kérdést kiírni, hogy "Kinek mi a véleménye, tapasztalata..." azt írta vissza a rendszer, hogy nyilván nem a véleményekre hanem tényekre vagyok kiváncsi...
no comment.... de igen én a véleményekre vagyok kiváncsi!!! Arra nem lehetek? És az is értelmesebb kérdés volt, mint, hogy "húzzak-e a banánra óvszert..."
Kéne csinálni egy ilyen oldalt felnött embereknek és a gyerekeknek...
Aki erre a kérdésekre nem tudja a választ miért szexel? nyilván nem elég érett még a dologhoz...
Vagy ha csak azért kérdez ilyeneket, mert milyen jó poén... akkor meg inkább fogja vissza magát. Találjon jobb játékot.
Mivel ezt az ellenőrzést egy program végzi, szavak és kifejezések alapján dolgozik, természetesen hibázhat. Sajnos az emberi ész csavarosságát és logikus gondolkozást nem lehet gépekkel pótolni.
Az esetek 97%-ban megfogja az olyan tényleg értelmetlen kérdéseket, amik így kezdődnek: "Ki tudja, hogy...", és ezáltal az értelmetlen válaszokat is, amik erre a kérdésre jöhetnek, pl. "Én tudom", a maradék 3%-ban pedig téved, lévén tartalmi elemzést nem tud végezni a beírt kérdéseden.
Amennyiben nem érted, hogy a te kérdésed alapján miért írt ilyen hibaüzenetet a rendszer, írd meg az info(kukac)gyakorikerdesek.hu -ra a kérdést is és a hibaüzenetet is, és megnézzük, hogy tudjuk-e tovább okosítani a programot, vagy ha nem látunk a program érvelésében hibát, hogyan kellett volna megfelelően kérdezni.
Köszi a véleményeket.
Az első válaszolónak üzenem, hogy szomorú élete lehet, ha kizárólag aljadékokkal, önző dögökkel verte meg idáig a sors. Én mivel találkoztam már kedves, őszinte emberi lényekkel is hála Istennek, nem ezen hozzáállás jegyében próbálom megérteni a dolgok működését, és szörnyen sajnálom, ha neki ez a mérce.
Mellesleg meg vmit nagyon félreértett, én a hülyeség brutális méretű térhódítását fájlalom ezen az oldalon (is), és ezzel összefüggésben azt, hogy ezen az oldalon nincs igazságos szelekció a kérdések közt.
De arctalanul könnyű kötekedni, nem igaz, kedves Első?
Kellemes Ünnepeket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!