Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hány éves volt a legfiatalabb...

Hány éves volt a legfiatalabb kérdező akivel találkoztál és felvallalta a korát a kérdésben?

Figyelt kérdés
Mivel kapcsolatban kérdezett?
2022. szept. 26. 22:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Asszem 10 éves volt a legfiatalabb amit láttam, és szintén a menstruációval kapcsolatosan kérdezett valamit, de ez már sok éve, nem mostanában.

(Egyébként érdekes, hogy mióta van ez a korhatáros vacak, azóta kiszorult, meg eltűnt a nők egészsége kategóriából a sok 11-12 éves. Tehát nem az van, hogy kitiltják hamar őket a korhatár miatt, eleve nem is kérdeznek már.)

Ezen kívül még az oktatás - házi feladatok témakör az ahol értelemszerűen sok a "gyerek".

2022. szept. 29. 10:59
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
12, és azért emlékszem, mert úgy írta, hogy 12/N :D
2022. okt. 1. 09:27
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is láttam már itt egy 12 éves gyerek válaszát, de hamar törlésre került. Gondolom, ki is tiltották.
2022. nov. 5. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!