GYIK- en azért maradnak inkább a legtöbbször anonim felahasználó névvel, hogy nehogy esetleg össze tudja kötni a többi felhasználó a nevet a kérdésekkel, és abból ki találják ki a kérdező?
Mi a véleményetek ?
Egyébként ha valaki úgy állítja be, hogy látszon a felhasználóneve az miért van?
Nem, például nekem azért nem látszik a nevem, mert amikor látható volt, egy "kedves" felhasználó rámszállt és minden egyes kérdésemet meg válaszomat szétoffolta.
Amióta nem tud beazonosítani, azóta nincs ilyen problémám az oldal használatával.
Mellesleg a kérdéseimböl senki nem tudna beazonosítani, mert nem személyes jellegü témákat írok ki.
Politikai válaszok miatt.
Eldöntik rólad, hogy melyik oldalhoz tartozol, s a másik oldal automatikusan pirosat nyom még akkor is, ha jó a válaszod.
Igen így lehet trollkodni, és lehet szűk punának is hazudni magad 😉😉
19L
Amikor regeltem még valamikor kb 10 éve, nem is foglalkoztam vele, aztán maradt azóta is azon hogy nem látszik.
De szerintem továbbra is az alapbeállítás az, hogy nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!