Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » GYIK- en azért maradnak...

GYIK- en azért maradnak inkább a legtöbbször anonim felahasználó névvel, hogy nehogy esetleg össze tudja kötni a többi felhasználó a nevet a kérdésekkel, és abból ki találják ki a kérdező?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek ?

Egyébként ha valaki úgy állítja be, hogy látszon a felhasználóneve az miért van?

2021. dec. 6. 19:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%

Nem, például nekem azért nem látszik a nevem, mert amikor látható volt, egy "kedves" felhasználó rámszállt és minden egyes kérdésemet meg válaszomat szétoffolta.

Amióta nem tud beazonosítani, azóta nincs ilyen problémám az oldal használatával.

Mellesleg a kérdéseimböl senki nem tudna beazonosítani, mert nem személyes jellegü témákat írok ki.

2021. dec. 6. 19:10
 2/16 anonim ***** válasza:
87%

Politikai válaszok miatt.

Eldöntik rólad, hogy melyik oldalhoz tartozol, s a másik oldal automatikusan pirosat nyom még akkor is, ha jó a válaszod.

2021. dec. 6. 19:11
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Én is a lepontozósok miatt kapcsoltam ki.
2021. dec. 6. 20:12
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Én igen, amiatt. Kérdések, válaszok alapján ne lehessen képet kapni rólam.
2021. dec. 6. 21:20
 5/16 anonim ***** válasza:
9%

Igen így lehet trollkodni, és lehet szűk punának is hazudni magad 😉😉

19L

2021. dec. 6. 21:46
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Amikor regeltem még valamikor kb 10 éve, nem is foglalkoztam vele, aztán maradt azóta is azon hogy nem látszik.

De szerintem továbbra is az alapbeállítás az, hogy nem látszik.

2021. dec. 7. 00:17
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt igen, másrészt régen nem látszódtak a nevek, így sokan az igazi nevüket adták meg, esetleg születési évet, ilyesmit, amit esetleg nem vállalnak. Nézd meg a neveket a toplistákon.
2021. dec. 7. 22:09
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert a Google kereső képes találatot kiadni, ha rákeresel a felhasználónévre...
2021. dec. 8. 08:46
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én például igen. Volt már, hogy hülyeségeket kérdeztem, vagy válaszoltam; és nem szeretném, hogy ezeket összekössék.
2021. dec. 9. 06:52
 10/16 anonim ***** válasza:
72%
Igen, így tudok akár saját magambak is válaszolni, jó móka szétmanipulálni mindenkit😎😎
2021. dec. 9. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!