Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » GYIK- en azért maradnak...

GYIK- en azért maradnak inkább a legtöbbször anonim felahasználó névvel, hogy nehogy esetleg össze tudja kötni a többi felhasználó a nevet a kérdésekkel, és abból ki találják ki a kérdező?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek ?

Egyébként ha valaki úgy állítja be, hogy látszon a felhasználóneve az miért van?

2021. dec. 6. 19:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert komplett profilt fel lehetne állítani rólam az alapján, hogy melyik kategóriában járok és ott mit kérdezek. Így információmorzsák vannak, amiket amúgy össze lehetne rakni (gugli segítségével).
2021. dec. 10. 00:39
 12/16 Dzsoki ***** válasza:
100%
Azért van láthatóan,mert miért ne?Mit kellene titkolnom?Pont fordítva.Csak így szabadna hozzászólni!Igen,összeállítható egy profil.Mit kezd vele,aki összeállítja?Főleg persze,nem látom,hogy mitől,mennyivel lenne nekem kevesebb?Nem a saját,hivatalos nevemen vagyok.Bármelyik,internetes adok-veszek oldalon,nem lehet megtenni az anonimitást.Nem tudnék vásárolni,nekem kellő használt termékeket,ha nem lenne felhasználónevem.Miért cselekednék itt másképp?
2021. dec. 16. 19:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia Dzoskim. Rég olvastam tőled. Remélem azóta megoldódtak a problémáid!
2021. dec. 17. 15:17
 14/16 Dzsoki ***** válasza:
100%
13-as!Köszönöm az érdeklődést!Tisztelettel,igen is,nem is.Van ami megoldódott van ami nem.Egyébként,így a jó!Mit csinálnék,ha minden rendben volna!
2021. dec. 17. 17:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Na meg például az ilyen miatt...Mi van, ha valaki pl. az aranyeréről kérdez, aztán egy lelkes-vagy éppen vicceskedő másik felhasználó teljesen más kategóriában rákérdez, hogy meggyógyult-e már...
2021. dec. 17. 19:59
 16/16 anonim ***** válasza:
nekem azért van kint a nevem, hogy megtaláljanak a trollok
2022. ápr. 4. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!