GYIK- en azért maradnak inkább a legtöbbször anonim felahasználó névvel, hogy nehogy esetleg össze tudja kötni a többi felhasználó a nevet a kérdésekkel, és abból ki találják ki a kérdező?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek ?
Egyébként ha valaki úgy állítja be, hogy látszon a felhasználóneve az miért van?
2021. dec. 6. 19:06
11/16 anonim válasza:
Azért, mert komplett profilt fel lehetne állítani rólam az alapján, hogy melyik kategóriában járok és ott mit kérdezek. Így információmorzsák vannak, amiket amúgy össze lehetne rakni (gugli segítségével).
12/16 Dzsoki válasza:
Azért van láthatóan,mert miért ne?Mit kellene titkolnom?Pont fordítva.Csak így szabadna hozzászólni!Igen,összeállítható egy profil.Mit kezd vele,aki összeállítja?Főleg persze,nem látom,hogy mitől,mennyivel lenne nekem kevesebb?Nem a saját,hivatalos nevemen vagyok.Bármelyik,internetes adok-veszek oldalon,nem lehet megtenni az anonimitást.Nem tudnék vásárolni,nekem kellő használt termékeket,ha nem lenne felhasználónevem.Miért cselekednék itt másképp?
13/16 anonim válasza:
Szia Dzoskim. Rég olvastam tőled. Remélem azóta megoldódtak a problémáid!
14/16 Dzsoki válasza:
13-as!Köszönöm az érdeklődést!Tisztelettel,igen is,nem is.Van ami megoldódott van ami nem.Egyébként,így a jó!Mit csinálnék,ha minden rendben volna!
15/16 anonim válasza:
Na meg például az ilyen miatt...Mi van, ha valaki pl. az aranyeréről kérdez, aztán egy lelkes-vagy éppen vicceskedő másik felhasználó teljesen más kategóriában rákérdez, hogy meggyógyult-e már...
16/16 anonim válasza:
nekem azért van kint a nevem, hogy megtaláljanak a trollok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!