U. Xorter kérdése:
Hogy alakulhat a gyakorikérdéseken a kommentek és felhasználók hivatkozása a jövőben?
Figyelt kérdés
Régen, amikor nem voltak sorszámozva a kommentek, akkor az időponttal hivatkoztak egymásra a válaszolók. Most többféle hivatkozás is van, az egyik legelterjedtebb talán #1, #2,... #n hivatkozás, utána kettőspont, és alá az idézet. Ha pedig ki van írva valakinek a felhasználóneve, akkor @-cal, pl. @Xorter. Szerintetek mi lesz a következő lépcső?
De már maga a kommentrészletek idézése is megérne egy misét.
2021. okt. 11. 19:07
1/4 KmsRys válasza:
Hmm? Szerintem ez a válasz számozás már így marad, úgyhogy nem hinném, hogy valaha kell majd új módszert találni rá.
2/4 anonim válasza:
A sorszámra hivatkozás akkor jópofa, ha törölt válasz miatt újra sorszámozódnak a válaszok. (És akkor még hozzájön, hogy egy ideig nem jelenik meg dátum, csak „ma”, „tegnap”, „tegnapelőtt”, viszont az idő múlik.)
Pl.: [link]
4/4 anonim válasza:
Én már írtam egy könnyen megvalósítható ötletet erre, de nem érdekli őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!