Írtam e-mailt az info(kukac) gyakorikérdések.hu címre névváltoztatás céljából de nem válaszoltak. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2021. szept. 8. 14:39
3/13 A kérdező kommentje:
Egyetlen tiszteletteljes kérésem lenne csupán:
Kérem szépen a felhasználónevem megváltoztatását elgépelés miatt. A jelenlegi Felhasználónevem a következő: Soris.
A név amire meg akarom változtatni: Doris
Mint látják egy karakter különbség van a két név között, ami mint írtam elgépelés miatt adódott.
Igy hangzik a levél, aug 31 én írtam
2021. szept. 8. 14:45
4/13 anonim válasza:
Édes istenem! Most mi lesz? Hát jelentkezz be sorisként a jövőben is.
Ilyen marhasággal ne zaklasd őket!
Egyébként nem kötelesek, nem is szokták akceptálni az ilyen kérést.
ha Kovács Titusz Máté a neved, és ugyanez, ugyanígy a felhasználónév is, azt átírják.
6/13 anonim válasza:
Hivatalosan csak akkor változtatják meg a neved, ha a valódi használt (vezetéknév+keresztnév) neveddel regisztráltál be. Minden más esetben marad, amit csináltál. Vagy ezt most törlöd, és beregisztrálsz újra.
7/13 A kérdező kommentje:
Ok köszi
2021. szept. 8. 14:50
8/13 anonim válasza:
De az sincs kizárva, hogy a "Doris" név már réges rég foglalt.
9/13 anonim válasza:
Sőt, szerintem biztos, hogy foglalt.
10/13 anonim válasza:
Én egywt nem értek. Honnan tudod, mit írtál.
Végigpróbáltad belépéskor, hogy foris, xoris, soris, eoris, roris stb.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!