Jó lenne-e, ha a kérdező válaszait is lehetne pontozni egy kérdés alatt?
Nem. De ha kérdést lehetne, én ezekre rendre nullát adnék. Hetente felbukkan, értelem nélkül.
Teljesen logikátlan. Saját kérdésére higyan tud hasznos vagy haszontalan feleletet adni?
A jelentési lehetőség nem elég?
NEkem inkább az lenne jó ötlet, ha a kérdés jelentésénél lenne egy "egyéb" opció, ahol lehetne írni egy-két mondatot, hogy mi a gond vele.
Többször van, hoyg kezdetben normális kérdésnek tünik és a kérdezö válaszaiból derül csak ki, hogy provokáció vagy trollkodás - és ezt nem lehet bejelölni
De a válaszait tudod jelenteni. A napokban is volt legalább egy ilyen. Normálisnak tűnt, de mindenkinek csak beszólogatott. Törölve lett a kérdés.
Vannak védett felhasználók, akiket valamiért nem bántanak, pedig sterintem ártanak a cégnek.
Ilyen az alaszkás, a buszmegállós, vasúvonalas, főútvonalas stb. sirozatlövő is.
Emiatt a kérdés miatt írtam ki ezt a kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..
Itt elég agresszív és értetlen a kérdező, sokszor lepontoztam volna a válaszát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!