Privát üzenetre vissza(nem)írás, kinek mi a tapasztalata? Ez az oldal régebben is ilyen volt?
Van jópár általam figyelt témakör aminek kapcsán néha privát üzenetet írok 1-1 felhasználónak. Többnyire további kérdések az adott témakörhöz kapcsolódóan. Mindig köszönök, illedelmes és korrekt vagyok, a privát kérdéseim se perverzek hanem többnyire teljesen általánosnak vehetőek. Ha nem ír vissza vagy ha megszakad pár üzenet után a válaszolás, nem zaklatom és nem írok többet neki. Ennyit rólam röviden.
A tapasztalataim? Egyre inkább lesújtóak. Kb 10 esetből 3-4 aki visszaír, a maradék szó nélkül ignorálja az üzenetem. A 3-4ből pedig 2-3 olyan hogy erős szövegértelmezési gondjai lehetnek, öncélúan átugrik kérdéseket, tőmondatokban válaszol össze vissza, abszolút pongyolán fogalmazva és sokszor a kérdésem lényeget se kifejtően. Szóval kb 10ből 1 aki normálisnak mondható ilyen téren, jelenleg ezt látom.
A kérdésem a következő. Én csinálok valamit rosszúl, vagy mások is ugyanezt tapasztalták itt? Mi lehet az oka? Régen is ilyen volt az oldal, vagy csak a jelenkor teszi? Esetleg túl nagyok lennének az elvárásaim az emberek kapcsán? Bármi építő jellegű választ szívesen veszek.
#45: 👍👍👍😂
Hát nem szánalmas önfenyezés? 😂 úgy h azonnal lebuktatható..
48, én elhiszem hogy te az a fajta ember vagy aki folyamatosan és gátlástalanúl hazudozik, de az elég gáz hogy ezt ráhúzod másokra is, projektálva. Javaslom gondold újra ezt a fajta tenyérbemászó suttyó viselkedésedet, mielőtt élőben valami nagyon csúnyába belefutnál, ha véletlen ugyanezt hoznád a nem megfelelő embernek. Nem tudom miről beszélsz de visszanéztem a biztonság kedvéért, és nem nyomtam félre, részemről tényleg ment a 33-nak a zöld. A százalékom is látom amit becopyztam, meg azt is hogy szerintem az övé hasznos. De szerintem azokután hogy te ennyire nyíltan offolva gátlástalanúl idejöttél betámadni, a többség el tudja dönteni kinek lehet igaza.
49, téged se teljesen értelek. Ha szerinted itt semmiségről megy az írogatás, akkor te pl miért írtál ide? Miért nem sorozatot nézel pl mint amit nekem is tanácsoltál? Nekem ez kissé ellentmondásos. Amúgy mindenkinek eltér mihez van épp kedve, szerintem illene tiszteletben tartani ezt is. Ráadásul nem kéne sokat visszalapozni hogy megleld a választ, ha olvastad volna az előző válaszom láttad volna miért írtam ki a kérdést. A válaszokat megkaptam rá, azóta ami folyik az már valami egészen másról szól.
Azért írtam ide, mert most épp ilyen kedvem van. Meg ez nem akkora energiával.
De hamar el is ment a kedv, mert nem sikerült értelmezned, kiforgatod. En így nem szeretek beszélgetni.Ezzel magadat is jól felba..kefélted.
Nem tanácsoltam neked ezeket, hanem felvazoltam, mindenkinek más a prioritasa.
Havonta egyszer nyitom meg kb a gyakorit, megesik, hogy egy üzenetet nem látok emiatt
Nem használom gyakran az oldalt, főleg azért mert gyors figyelemelterelés és tanulnom kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!