Miért van az hogy instán bekövetnek, miután vissza követem ő is kikövet?
nem hülyeség, én meg az olyan embereket nem értem, akik azon kattognak, hogy hány követőjük van instagramon...nem mind1?
minek követsz be egyáltalán olyan embereket, akik amúgy nem is érdekelnek, csak jófej akarsz lenni, és követed, mert ő is téged...szerintem az emberek többségének pont nem ez a legnagyobb problémája...
azért nem követnek vissza, mert nem van akit érdekel, kinek a képei jönnek szembe a feed-en. én se követek vissza senki olyat, akinek nem akarnám, hogy a képei foglalják a helyet a többi között...görgessek-görgessek át az összesen, mire találok 1 olyan képet, ami valóban érdekel...
az, meg hogy mért követnek ki? mert ez a céljuk, hogy sok követőjük legyen, de ne úgy, hogy látszódjon, ők is sokat követnek. nincs erre magyarázat, sok az agyhalott...
Kicsi vagy te még ehhez...
Nem baromság. Ha én valamilyen oknál fogva népszerű akarok lenni, akkor az a célom, hogy:
- minél több követőm legyen
- és minél aktívabbak legyenek.
Minél több aktív követőm van (ésminél jobb tartalmakat töltök fel, minél jobban eltalálom a hashtagjeimet) annál több interakció van a képemen/videómon, annál nagyobb eséllyel kerül bele a top9-be és annál több emberhez jutnak el a képeim, videóim. Érthető ez eddig?
Aktív követőket meg többféleképpen lehet szerezni. Legálisan:
- megfelelő hashtageket használsz és várod, hogy beléd szeressen valaki
- képeket lájkolgatsz és dettó
- szúrópróbaszerűen bekövetsz emberkéket és várod, hogy visszakövessenek.
Kevésbé legálisan:
- pénzért veszel lájkokat (ami tök jól néz ki, amíg téged követő kamu profilok le nem törlődnekÖ
- algoritmusokat használsz, ami helyetted elvégzi a bekövetést.
Ha valami nyamvadt többször egymás után bekövet és kikövet az valószínűleg az utóbbi lesz.
"ha már bekővetem a másikat miért nem bir visszakővetni? Mibe kerülne ez neki?"
Mert nem mindenki bratyizni jár Instagramra. A saját tapasztalatom alapján nagyon sokan vagyunk úgy vele, hogy mi tartalmat szolgálatunk, ha lájkolsz és/vagy kommentelsz örülünk, ha bekövetsz még jobban örülünk, de attól sem fogunk a kardunkba dőlni, ha nem vagy kikövetsz.
Megmondom neked őszintén, imádom minden követőmet, de azokat, akiket én követek 3 csoportba lehet osztani:
- személyes ismerősök
- olyan emberek, akiknek érdekel, inspirál a munkája
- a kedvenc zenészem és a projektje.
Átfedés van, kivétel viszont nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!