Mit jelent, ha valaki kikövet instagramról?
Figyelt kérdés
2017. aug. 26. 21:55
1/6 anonim válasza:
Habidegen, akkor valószínűleg azért követett be, hogy visszakövesd.Az ilyenek arra mennek, hogy bekövetnek embereket, hogy visszakövessék aztán kikövetik őket. Ha ismerős, akkor lehet hogy nem csíp vagy túl sokat posztolsz, és zavarja, vagy esteleg udvariasságból visszakövetett téged, hogy ne tűnjön bunkónam, aztán úgyondolta, hogy mégsem kíváncsi rád. Esetleg még az lehet, hogy sokallotta a köverttek számát, aztán visszavett belőlük. Régen én is visszakövettem mindenkit, aztán amikor már kicsit sok ilyen idegen ember volt, aki igazából nem is érdekelt vagy sz@r képeket rakott fel, aztán kikövettem őket.
2/6 A kérdező kommentje:
Hááát egy jó baratom követett ki...
2017. aug. 26. 22:34
4/6 A kérdező kommentje:
koszike
2017. aug. 26. 23:46
5/6 anonim válasza:
Azt jelenti,hogy nagy ívben tesz rád.Ha tényleg jó barát akkor meg megbántottad vmivel
6/6 A kérdező kommentje:
Most énis követtem már ki embereket, barátokat...Szimplán azért mert nem posztoltak...akkor meg nincs értelme követni.
2017. aug. 27. 01:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!