Privát üzenetre vissza(nem)írás, kinek mi a tapasztalata? Ez az oldal régebben is ilyen volt?
Van jópár általam figyelt témakör aminek kapcsán néha privát üzenetet írok 1-1 felhasználónak. Többnyire további kérdések az adott témakörhöz kapcsolódóan. Mindig köszönök, illedelmes és korrekt vagyok, a privát kérdéseim se perverzek hanem többnyire teljesen általánosnak vehetőek. Ha nem ír vissza vagy ha megszakad pár üzenet után a válaszolás, nem zaklatom és nem írok többet neki. Ennyit rólam röviden.
A tapasztalataim? Egyre inkább lesújtóak. Kb 10 esetből 3-4 aki visszaír, a maradék szó nélkül ignorálja az üzenetem. A 3-4ből pedig 2-3 olyan hogy erős szövegértelmezési gondjai lehetnek, öncélúan átugrik kérdéseket, tőmondatokban válaszol össze vissza, abszolút pongyolán fogalmazva és sokszor a kérdésem lényeget se kifejtően. Szóval kb 10ből 1 aki normálisnak mondható ilyen téren, jelenleg ezt látom.
A kérdésem a következő. Én csinálok valamit rosszúl, vagy mások is ugyanezt tapasztalták itt? Mi lehet az oka? Régen is ilyen volt az oldal, vagy csak a jelenkor teszi? Esetleg túl nagyok lennének az elvárásaim az emberek kapcsán? Bármi építő jellegű választ szívesen veszek.
40 te több ponton is tévedsz. Egyrészt azt a kérdést nem én írtam, teljesen eltérő stílusban íródott. Ha kicsit is értenél hozzá te magad is láthatnád. Másrészt nem vagyok gyakorin élő, azt is elmondtam hogy még viszonylag új vagyok itt. Találkoztam ezzel a jelenséggel amiről az eredeti kérdésem szólt, tudod, a privát üzenetek ignorálása. Erre próbáltam választ keresni, és ha figyeltél volna láttad volna hogy találtam is, és el is fogadtam hogy itt így mennek a dolgok.
Egyébként nekem nincs problémám az itteni pontozásos rendszerrel, még szimpatikus is, akárcsak az oldal koncepciója. Szóval még ebben is tévedsz. A valódi probléma nem a pontozásban rejlik, hanem bizonyos emberekben, hogy nagyon sokan nem képesek ezt az eszközt értelmesen használni. Engem nem zavar, megtanultam együttélni vele, hiszed vagy sem 90% feletti a hasznos válasz arányom. Mindezt azért mert tisztességesen használom az oldalt, és nem trollkodok vagy oltogatom fals dolgokkal az ide író embereket, mint ahogy pl most épp te teszed.
És ha már személyeskedés, kedves 40-es. Szerintem nyugodtan elmehetsz innen valami buta valóvilágos témakörbe, ott biztos jobban fogják díjazni ha nonstop másokkal foglalkozol és róluk konspirálsz. De úgy látom a szellemi színvonalad és a nemlétező morális tartásod alapján is odavaló lennél. Igazából ki se kéne jönnöd onnan, és akkor élhetnéd tovább az életed a gyakorin anélkül hogy ilyen fajta kérdések mint az enyém ennyire felzaklassanak.
Szerintem jobb volt az a kategória...
Csipp csupp kérdésnél nem értem, miért lényeg elidőzgetni. Nekem pl telefonról annyi energiám sincs, nem írok olyan hosszú szöveget.
Ha még mely téma, akkor meg ég, idő után lehet pont azért nem elemezgeti, mert fáj neki, kikapcsolná az agyat róla picit
Élvezet lehet privát fogadni tőled a 16:27 és utolsó mondatai alapján
Szerintem meg mindenki maga dönti ezt el, kedves 43as. Engem is néha a hideg ráz a felszínes sekélyes szűklátókörű emberektől akiknek még önálló gondolatuk sincs semmiről. És van akit meg tőlem rázhat a hideg valóban, mert túl részletes és érdeklődő tudok lenni, ezt elfogadom. Nyilván két ilyen ember nem keresi egymás társaságát, de attól még lehetne tisztességesen viselkedni a másikkal, ember módjára, nem gondolod?
És neked is el kellene gondolkoznod ezen, ha képes vagy kiemelni az utolsó mondatomat a szövegből és erre húzni rá teljesen a véleményedet rólam. Holott ha nem lennél elfogult látnod kellett volna hogy a 40-es állt belém. Idejött kéretlenül és személyeskedve, nem a kérdésre válaszolva nekiállt lekezelő tanácsokat osztogatni nekem, ráadásul teljesen hibás következtetéseket is levonva. Talán ebben kellene az okot keresni amiért kiosztottam, de tudom, nálatok mindig az a hibás aki visszaüt. Szégyen ez a hozzáállás, komolyan!
Hú kérdező. Veled se lehet egyszerű az élet bakker. Ennyit rugózni azon, hogy nem szívesen fogadják mások a privit.
Meg kérdést se ért meg a téma, nemhogy ennyi szájtépést. 😂. Nyugi, és ne írj privit senkinek.
Előtte kérdezz rá a kérdés alatt inkább. Az a legtisztabb.
45 szánalmas próbálkozás, de hogy elejét vegyem a további hazudozásodnak: "Mások értékelése alapján 91%-ban hasznos válaszokat adsz.
89%-ban hasznosan értékelsz válaszokat." Ennyi a százalékom jelenleg.
Egyébként beszédes hogy te sem a kérdésre válaszolni vagy itt hanem offolsz, személyeskedsz és rólam hazudozol. A probléma része vagy.
46. Én ezen már nem rúgózom, már vagy 3X leírtam hogy tegnap óta elfogadtam hogy itt így mennek a dolgok. Előtte nem tudtam még, mivel új vagyok itt, és ezért tettem fel a kérdést is. Fura volt hogy jópár privátot írtam és alig jött vissza válasz, de így már értem az okait. A privátokat azóta hanyagolom is, érthető okokból! Ennyi lenne a történet.
De mint láthatod azóta jópár személyeskedő üzenet is érkezett! A hasznos válaszokat megköszöntem és felpontoztam, de pl ezeket az offoló személyeskedő rosszindulatú, a szavaimat kiforgató embereket nem tudom hova tenni. Főleg azokra gondolok akiknek cserébe én magam is nem túl szép dolgokat írtam vissza. Meg kellene látni hogy ők kezdték a személyeskedést, és azért is kapták vissza amit.
A szánalmas meg a hazudozó te vagy, kérdező.
Hogy mondjak egy példát, a 33-asnak azt írtad hogy ment a zöld kéz. Hol van az a bizonyos 89%-os zöld kéz?
Ha esetleg nem tudnád... Ha rákattint az ember a válasz százalékértékére, megnézheti hogy hány százalékos felhasználók adtak értékelést. Hoppácska.
De téged ez a kérdés is hogy tud ennyire lefoglalni...
Ilyen részletesen, ennyit írogatni egy semmiségről.
Inkabb nezek sorozatot, filmet, olvasok, jatszok, beszélgetek családdal , nézem hogyan nő a fű.
Nem itt írok ennyit. Más se. Azért nem ír neked vissza. Mert nem ilyen...ennyi
44. ahhoz kepest hogy új vagy itt, olyan altalanosító véleményeket írszmintha 10 éve monitoroznád a gyk-t teljes munkaidőben...
😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!