Utálom, ha szépen megválaszolok egy kérdést, veszem a fáradtságot hosszú receptet irok pl. és a kérdező nem reagál rá?
Gondoltam, hogy ez lesz a reakciód. Mindig ez van. Aki nem úgy gondolkozik, mint az átlag, azt már meg kell bélyegezni különféle jelzőkkel.
Nézz utána a demagóg jelentésének, mert nem megfelelően használtad.
Mikor másokról nyilatkozol, főleg olyanról akit nem is ismersz, soha ne magadból indulj ki. Az ritkán vezet korrekt véleményre.
Másoknak úgy szeretek segíteni, hogy lehetőleg meg se tudják, hogy én voltam. Egyszerűen így neveltek.
Ez így van, akármit is hiszel vagy gondolsz.
Első vagyok:
Én sem azt várom, hogy 5 perc után írjanak rá egy köszönömöt, de ha már több hét elteltével sem reagál rá semmit? A kérdezőnek jólesik a válasz,(főleg, akkor ha hasznos is) de akkor a válaszolónak is, ha értékelik azt.
"Utálom, ha szépen megválaszolok egy kérdést, veszem a fáradtságot hosszú receptet irok pl. és a kérdező nem reagál rá?"
Igen, utálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!