Miért van az, hogy az oldalon mikor megválaszolok egy kérdést, előtte írja, hogy csak egyszer van erre a kérdésre lehetőségem válaszolni, holott nem is igaz?
Figyelt kérdés
2007. aug. 24. 12:43
1/5 anonim válasza:
Ez egy hiba, amit nemsokára kijavítok.
2/5 anonim válasza:
Bocsi de nem is olyan nagy hiba, mert igy sincsenekk beszélgetések, csak megvitatjuk a problémát. Én csak azt irom most amit gondolok, bocsi ha hülyeség...
3/5 anonim válasza:
Szerintem jó, hogy többször tudok válaszolni, mert előfordul, hogy az embernek még valami eszébe jut, akkor írhat még egyszer. Vagy félreértik, és megmagyarázhatja. Szóval szerintem nem kellene megfosztani ettől a lehetőségtől a válaszolókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!