Én visszaszoktam néznim és ezen én is kiszoktam akadni, hogy ha már megteszem, hogy segtíek, válaszolok a kérdésére, akkor azért annyit írhatna, hogy köszi.
2010. szept. 9. 19:41
2/28 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Igen, ez bosszantó és elég nagy hibája ennek a "rendszernek".
2010. szept. 9. 19:46
3/28 anonim válasza:
énis mindik megszoktam nézni hogy válaszolt-e rá a kérdező
csak sajnos azt nemhozza a megválaszoltaknál előbbre, és kikell keresgetni
toplistát hollehet megnézni?
2010. szept. 9. 19:50
4/28 anonim válasza:
Igen idegesítő. Persze az is lehet,hogy még azóta nem lépett be,hogy megköszönje.Nálam is van,hogy csak 2-3 nap elteltével van időm a válaszokat megköszönni..
25/N
2010. szept. 9. 19:52
5/28 Bocipók válasza:
Én a TOP listát nem nézem, csak a megválaszoltjaimra a többi választ, meg azt, hogy le vagy felpontoztak-e.
De azt tökre nem szeretem, hogy pl.hasznos választ adtam, egy csomóan reagálnak rá a kommentek között, hogy igen-igen szerintük is, és igazam van, de nem jelölik be, hogy számukra hasznos, így egyre kevesebb százalékot kapok. :(
2010. szept. 9. 19:52
6/28 baranyi kálmanné válasza:
Evvel én is így vagyok nagyon fel idegesít,mert én ha ki írok egy kérdést akkor szoktam rá válaszolni,vagy meg köszönöm.
2010. szept. 9. 19:55
7/28 anonim válasza:
Nekem is rosszul esik, ha sokat írok a kérdezőnek, az meg le se szarja a válaszomat :S Volt, hogy kijavítottam pár napja valaki angol szövegét, de nem írt vissza eddig semmit...Nagyon sajnlom amúgy, hogy a kérdező kommentje már nem teszi a lista elejére a kérdést :@
2010. szept. 9. 19:55
8/28 anonim válasza:
Miért, te azért segítesz, hogy utána megköszönjék?
Vagy netán azért, hogy a toplistán előrébb kerülj?
Én nem várok a válaszért cserébe semmit.
Annak örülök, ha tudok segíteni, nem annak ha utána megköszöngetik. Semmiképp nem tölt el utálattal, ha ezt nem teszi meg valaki.
2010. szept. 9. 19:56
9/28 Bocipók válasza:
Azért szerintem akkor is illene megköszönni.
2010. szept. 9. 19:57
10/28 anonim válasza:
szerintem meg az lenne a minimum hogyha segitettem neki, legalább megköszöni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!