Téged is érdekel, hogy hányan írogatunk ide?
Figyelt kérdés
szóval gondolom hogy van egy közel állandó látogatói kör, akik szoktunk ide írogatni és az érdekelne, hogy ki milyen számra tippel? mondjuk a szüzességük meg egyéb szexuális problémájuk miatt nyávogó tiniket leszámítva.2008. dec. 11. 18:10
1/8 anonim válasza:
engemis érdeklen, szerintem kb 500-1000maximum, de lehet , hogy nem tippeltem jól.
2/8 anonim válasza:
Én nagyjából reálisnak tartom az 1. válaszoló tippjét.
3/8 anonim válasza:
Számoljátok meg hányan vannak a toplistában :) Bár azok között biztos vannak olyanok, akik egyszer regeltek, aztán már évek óta nem néztek vissza ide.
tikki
4/8 anonim válasza:
14309 ember van beregisztrálva. De ebből azért jóval kevesebben vannak azok az emberek, akik napi szinten visszalátogatnak-
5/8 A kérdező kommentje:
az én tippem 200
2008. dec. 11. 21:32
6/8 anonim válasza:
szerintem aki ténylegesen válaszolgat és naponta itt van az 15 ember max
7/8 anonim válasza:
Szerintem 15-nél több...500 körülre tippelek.
8/8 anonim válasza:
Szerintem jól gondolod 200-250 körül írogatunk ide rendszeresen.Ezt onnan gondolom,hogy 3 hónapja kezdtem napi rendszerességgel írni,és egyből a 14000-ből a 250. lettem.
Azóta 4-5 helyet ugrom előre naponta,tehát a többiek is rendszeresen írogatnak.
Jó kevés mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!