Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Nem érzitek úgy hogy ez az...

Nem érzitek úgy hogy ez az oldal nem a segítségről szól, hanem a trollkodásról?

Figyelt kérdés
Ahányszor kiírok egy teljesen normális kérdést, nagyjából mindig jön legalább egy ember aki lehord engem, és az eredeti témát elterelve írja nekem az idiótaságait, mert ő mindent jobban tud, mindenhez ért, de nem segít senkinek de azért itt van. Nagyon ritkán találkozom segítőkész emberekkel, és úgy érzem értelmét veszti ez az oldal. Ti is gyakran találkoztok hasonlóval?
2021. szept. 20. 20:25
A kérdező szavazást indított:
Igen, gyakran találkozom bunkó emberekkel az oldalon
Időnként belefutok itt bunkó emberekbe
Nem találkoztam még itt bunkó emberekkel
37 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:
Teljesen egyet tudok veled érteni ebben is!
2021. szept. 20. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is egyetértek az 1-essel, tegnap volt egy facebook-al kapcsolatos kérdés, ahová 2 választ írtam, az egyikbe rendes szöveggel, a másikba képet küldtem, hogy bizonyítsam az állításom, hát, a 2. törölve lett, miért? Azt a kánfor tudja, amivel eltűnt.
2021. szept. 21. 09:09
 3/9 anonim ***** válasza:
3: Ha a képen szerepelt valaki más személlyel kapcsolatos valamiféle adat, akárcsak egy név kommennttel, akkor azért törölték.
2021. szept. 21. 09:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát, annyi szerepel rajta, hogy a google két egymásnak ellentmondó választ adott egy mac cím-es kérdésre vagyis, "a facebook nem tudja, a mac címet, hanem követi" a másiknál "a facebook tudja a mac címet, de annál sokkal többet is"
2021. szept. 21. 09:29
 5/9 anonim ***** válasza:
49%
Az biztos, hogy akik a "Létezik-e olyan program, amivel xy-t lehet szerkeszteni?", "Létezik-e olyan film, amiben xy történik?"-típusú kérdésekre "Igen." vagy "Létezik."- választ adnak példák felsorolása nélkül, azok nem segíteni vannak itt az oldalon, hanem csak trollkodni meg hülyülni. Vagy ha tényleg úgy gondolják, hogy a kérdező csak az adott program vagy filmtípus létezésére kíváncsi, de nem kívánja használni vagy megnézni, címeket sem kér, akkor az valami igen nagyfokú szellemi visszamaradottságról, dilettanizmusról utal. Csak ebben az esetben kérdés, hogy hogy tudnak netezni, ugyanis az ilyenekről az feltételezhető, hogy talán még a vécét sem tudják lehúzni maguk után.
2021. szept. 21. 09:31
 6/9 anonim ***** válasza:
utal=árulkodik
2021. szept. 21. 09:33
 7/9 anonim ***** válasza:
39%

Na erről írtam...

Törölve lett a válaszom!

2021. szept. 21. 16:02
 8/9 anonim ***** válasza:
64%

#7: ja, csak azt is tedd hozzá, hogy a törölt kommentedben cigányoztál, inceleztél, LMBTQ-ztál és köcsögöztél.

És törölni merték!? Vajon miért...

2021. szept. 21. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Miért lett lepontozva az 5-ösöm? Talán magukra ismertek az általam kritizált trolltípusok?

(Mellesleg nem tudom, miért kellett törölni a korábbi kommentemet. Semmi csúnya szó nem volt benne. Vagy egy bizonyos csoportot idiótának titulálni, akik szeretik játszani az értetlent, trágárnak minősül?)

2021. szept. 22. 09:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!