Volt már rá példa, hogy valaki személyét felismerték, itt Gyakori Kérdéseken, az anonimitás ellenére? Vagy egy ismerősével futott itt össze?
Valakivel történt már ilyen?
Nem arra gondolok, hogy egy idegen felhasználót felismerték, mert troll vagy hasonló válaszokat ír, hanem arra, hogy egy konkrét személyt/embert, névvel, arccal, stb. Arra, hogy valakit felismertek és rákérdeztek, hogy ő ír-e és vagy be is vallotta vagy csak következtethetünk rá, hogy ő az. Vagy mondjuk egy ismerősével futott itt össze.
Van itt olyan, akivel történt ilyen? Vagy láttátok már ilyet? Van rá esély?
Szerencsére a polgári adatokat nem tudja itt a másikról senki.
De hogy itt ki kicsoda és mit csinált... na a top50-es listáról gyakorlatilag mindenki ismeri a másikat.
Szerintem engem ismertek már fel. Tettek utalást egy kérdésemre. Elég speckó szituról kérdeztem.
Mostanában meg én találkoztam pár olyan kérdéssel, ami szintén elég speciális téma, és nem lepődnék meg ha egy rokonom lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!