Hogy lehet, hogy valaki megtalált, pedig nem látszik a kérdéseknél a nevem?
Figyelt kérdés
Szóval kiírtam hét elején egy kérdést, egy másikat meg tegnap. (Az egyiket barát, a másikat család témában) Valaki rám írt, hogy kérdezhet-e valamit, láttam, hogy utóbbi kérdésem kapcsán. Mondtam, hogy persze. És az első kérdésemről kérdezősködik. Semmi összefüggés nincs a két kérdés között, elvileg a nevem nem látszik(vagy igen?), hogy kötötte össze őket?2020. szept. 12. 23:43
1/7 anonim válasza:
Talán a stílusodat ismerte fel.
2/7 anonim válasza:
Elso kerdesednel nem privatoltal valakivel?
3/7 A kérdező kommentje:
Nem, mert nem szoktam. Általában mindig alpári stílusú üziket kapok, amiket ignoriálni szoktam, de ő most tökre normálisan írt, ezért válaszoltam
2020. szept. 13. 07:08
4/7 anonim válasza:
Néha nekem is olyan sejtésem van, talán látszódik a nevem. Időről-időre ellenőrzöm.
Esetleg belinkeled a két kérdést, hátha mégis van hasonlóság?
5/7 anonim válasza:
En meg azt is tudom, hogy milyen IP cimrol irsz :)
6/7 anonim válasza:
1) Ezt erősen kétlem. Ha így van privátba (ne offoljuk szét a témát) küldd el az enyémet is! ;) Kíváncsi vagyok tényleg találtál-e valami sebezhetőséget az oldalban.
2) Amúúúúúgy: és mit kezdesz vele? :) A mai nap folyamán közel 1000+ szerver látta az IP címemet, mivel elég sokat kerestem egy dolgot. Most kezdjek félni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!