Szokott olyan lenni, hogy GYIK-en már felismertek valakit az anonimitás ellenére?
Van egy pár. Akik most hirtelen eszembe jutnak:
- az alapítványi iskolás az alkoholista főnökével,
- az 50-es pasi, aki 48+ -ként ír alá és tinilányokra vadászik,
- a 18 éves gyerek, aki "csak azt akarja, hogy szeresse a lány",
- a 30-as, aki mindig csak ennyit kommentel, hogy "csajoknak szívesen mesélek",
- aki minden kérdéshez csak annyit ír, hogy "kamu" (ebből talán több is van),
- na meg Balázs (nem ugyanaz, akit elsőként írtam, bár sokan összetévesztik vele).
Van még a munkaügyes, aki a világ legrosszabb munkahelyén dolgozik, és nem csinál semmit, nem lép ki, csak írogat róla nagy dühösen, hogy mikor mi történt, és mennyire fel van háborodva - nem igazából kérdez, csak panaszkodni akar.
Van a "bombanős", aki egy szánalmas incel, azon kesereg, hogy neki nem jut nő, közben meg egy mellékgyökérzet az egész fickó. Kedvenc szófordulata a "segget ad" és a "segget kap" (a szex szinonímái nála).
Minden nő egy céda, mert vele nem fekszenek le. Ennyi a tragédiája.
Plusz van egy pedofil állat a nők egészsége témakörben, aki találomra ráír válaszolókra. Engem már párszor megtalált, tinilánynak nézett, pedig 30+ vagyok.
Én a kérdezőt is felismerem.
Szevasz, Peti!
Meg van egy csávó aki itt keménykedik,hogy muhay thaira jár, és a 60 kilójával levert egy 150 kilós csávót, de nincs barátnője, mert minden lány qrva.
Meg van egy hülyegyerek aki rendszeresen adja ki magát amputált lábú negyvenes nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!