Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Csak engem bosszant, hogy nem...

Csak engem bosszant, hogy nem lehet korlátlanül kérdést feltenni vagy akár válaszokat adni itt a gyakorin?

Figyelt kérdés
Néha úgy bosszant, hogy korlátozva vagyok mind válasz adásban és kérdés feltevésben is. A --uora teljesen más, többnyire értlemes ember adnak ott választ sőt tartalmasabb válaszok vannak ott, ott nincs időkorlát se válasz se kérdés feltevés közben (legalább is eddig ezt tapasztaltam). Régen itt nem volt ez a 16-os korhatár mikor még 13-14-15 évesek is írhattak ki kérdéseket nyugodtan. Most már egyből törölve lesz ha kimerészeli írni a korát és 16 alatt van. Itt még teljesen oktalanul is törölnek kérdéseket, mikor semmi szabályszegő nem volt benne max egy okostojásnak nem tetszett és jelentette vagy kamunak hiszik ha egy kicsit is eltér a családi környezete mint az övé. és amilyen szintű válaszokat látok itt néha, na attól néha többször meggondolom, hogy érdemes e itt lenni vagy nem. De ettől független jó pontjai is vannak az oldalnak mint nagyon sok kategóriája van, semleges kérdésekre nem szoktak betalálni, vannak mulatságos vitahangulatú kérdések is. De engem ez a néhány dolog időnként felbosszant. Régóta vagyok gyakoris igaz, de nem mindig írok ki kérédt inkább csak figyelgetni szoktam néhány érdekfeszítőt. válaszolgatni se szoktam mivel néha a sárgaföldig lepontoznak pedig más is egyet értett velem, privátban támadtak párszor tiltás ellenére is, szóval ja. Mást is szoktak ezek a dolgok bosszantani akik igazi gyakorisok itt? :)

2021. aug. 2. 18:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Korlátozás nélkül írhatsz válaszokat."

Ja értem mire gondolsz...

De nem... egymás után nem írhatsz korlátlanul válasz. Ha egy kérdésnél az utolsó 5 válasz a tiéd, akkor 6.-at nem írhatsz - így értettem a korlátozást, bocsánat, nem fejtettem ki :D

"Amúgy van olya szint ahol korlátlan lehet választ adni? még ha kérdést felteni nem? vagy egyáltalán nincs ilyen?"

Van ilyen! Az 5. szinten

5-öshöz ez kell:

Regisztrációd legalább 180 napos.

Válaszaid száma legalább 250 (20448 válaszod van.)

VAGY

Kérdéseid száma legalább 50 (116 kérdésed van.)

Válasz hasznossági százalékod legalább 70% (jelenleg 80%)

Törölt kérdéseid és válaszaid száma maximum 3% (jelenleg 1%)

2021. aug. 2. 20:01
 12/17 A kérdező kommentje:
10.na az még jó soká lesz nekem :/
2021. aug. 2. 20:06
 13/17 A kérdező kommentje:
11.köszi!_:)
2021. aug. 2. 20:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell trollkodni és akkor hamar el lehet érni ezt a szintet. 180 nap alatt (ez kb. fél év). Simán megvan, normális használat mellett.

Regisztrációd legalább 180 napos.

Válaszaid száma legalább 250 (3590 válaszod van.)

VAGY

Kérdéseid száma legalább 50 (30 kérdésed van.)

Válasz hasznossági százalékod legalább 70% (jelenleg 83%)

Törölt kérdéseid és válaszaid száma maximum 3% (jelenleg 0%)

Jogosultságaid:

Korlátozás nélkül írhatsz válaszokat.

15 percenként egy kérdést írhatsz.

Korlátozás nélkül írhatsz privát üzeneteket.

Csatolhatsz szavazást a kérdésedhez.

Jelentheted a moderátor felé a szabályszegő kérdéseket/válaszokat.

Korlátozás nélkül állíthatsz be kedvenc kategóriákat.

Kb. ennyi.

2021. aug. 2. 22:31
 15/17 A kérdező kommentje:
14.nem szoktam trollkodni :D.
2021. aug. 3. 01:14
 16/17 Rick ***** válasza:
100%
Sőt, már hármas szinten is lehet korlátozás nélkül válaszokat írni. Azt pedig egy hét alatt el lehet érni.
2021. aug. 3. 20:00
 17/17 A kérdező kommentje:
16.szuper, köszi az infót :)
2021. aug. 3. 20:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!